Откриха мъртъв дядо във Врачанско, убиец е синът му?

Пребитият до смърт бил намерен във вилата си
29 ное 2019 14:10,
6
Откриха мъртъв дядо във Врачанско, убиец е синът му?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В четвъртък вечерта във врачанската полиция бил получен сигнал за намерен мъртъв 77-годишен мъж от негов близък, съобщи "24часа". Патрули на полицията и съдебен лекар пристигнали на местопрестъплението. Преглед на трупа бързо установил, че има много нанесени удари върху тялото, които са довели до смъртта на жертвата.

Служителите на редазапочнали да издирват извършителя. Незабавно започнали процесуално-следствени действия и като заподозрян за убийството на възрастния мъж бил задържан в ареста 50-годишният му син. По случая било образувано и досъдебно производство, съобщиха от полицията.

Пребитият до смърт бил намерен във вилата му в лозята край Враца. Открила го дъщеря му, която от няколко дни нямала връзка с него. На задържания пък била назначена експертиза от психиатри, които да проверят дали е вменяем, тъй като има съмнения, че той има психически отклонения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Врацаубитмъртъв мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
до "шЕрифа" преди 4 години
А как на тебе не ти хрумва, че на онея в НС им хрумва, ама не искат, щото лудите на свобода са елемент от с-мата за хибриден геноц ид над българите в България. Наред с мизерията, "ромската"/"битова" престъпност, д рога, гмо-, ментата, чалга, невежество, войната по пътищата, "правата" на кучетата, "бежанците"...
4
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега, ако беше така, тогава знакът би бил "!?", а не "?"
3
0
 
14
 
! Отговори
Шерифа преди 4 години
Всяка седмица има новина за нападнат, тормозен или убит от психично болен човек!? Защо на никой не му хрумва в НС, че трябват да се вземат радикални мерки за грижата и лечението на тези хора?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До House M.D.Защото се предполага ,че е убиец, заподозрян,не означава убиец,преди да бъде осъден,т.е. може би е убиец,но не е сигурно
1
1
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?