Журналистът Слави Ангелов жертва на нападение

Главният редактор на "168 часа" е бит с метални пръти
Обновена: 17 мар 2020 22:54 | 17 мар 2020 22:06, Камелия Цветанова
85
Журналистът Слави Ангелов жертва на нападение
Снимка: "168 часа"

Известният разследващ журналист и главен редактор на "168 часа" Слави Ангелов е бил пребит пред дома си на "Дондуков" в София, съобщи "24 часа".

"Паркирах колата и тръгнах към къщи. Пред мен вървеше един съсед. Щом той влезе във входа, видях човек с маска. Отначало не обърнах внимание, защото сега много хора ходят с маски, но тази беше с череп и кости", разказа той.

Нападателите са били двама. Удряли са го по лицето. Били са го с метални пръти. Ангелов е загубил съзнание. Сега е в болница.

Побоят не е бил с цел грабеж, защото нищо не му е отнето, включително и лаптопът.

МВР е започнало разследване и издирвателни мероприятия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като знам какви *** са на нашенски схемаджии, може и да е имало за какво. макар че не това е начина за отмъщение.
67
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле, държавата се разпада.На Дондуков, в центъра, в 9 часа, сравнително рано.За сравнение, през 90 те, в най-мутренските години съм се прибирала сама в 2 часа през нощта, и нямаше от какво да те е страх !Браво Бойко, браво Гешев !
66
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли са ги пребили заради работата му, тъй като и двата му парцала са силно проправителствени. По-скоро заради хомо забежките му по момченца. Явно някои родители не са издържали у са наели биячи.
65
1
 
1
 
! Отговори
Извод преди 4 години
Справедливост за един е несправедливост за друг!Пример-крокодилът,изпускащ гнуто преминаващо реката!
64
1
 
5
 
! Отговори
Бих убил мафиот преди 4 години
По статиите много лесно ще се открие поръчителя, но дали ще си си свършат работата от горе.
63
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-вероятно е взел парите и не е пуснал поръчаното компроматче в парцалите си.Тоя апартамент на Дондуков е поне 150 000 евро.Със сигурност не се купува със заплата на "журналист".
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Осъдително е случилото се с Ангелов , но и той е от групата на мисиркитеи това е публична тайна, главен редактор на вестник , който 12 години е рупор на шайката и ДПС, щедро финансиран от КТБ и Кой, нали всеки е наясно как се става.колко разследвания има Слави срещу Цвъко , Боку и Кой.- 0, 0 и пак нула.за 25 години трудов стаж .и той като мисирката Иво Никодимов , Беновска , Дияна Найденова и Ива Николова грижливо обслужваха шайката и чакаха каквото му подхвърлят БОПаджии и дансаджии срещу този или онзи ., настъпил е някоя улична мина.и го подсещат чие ухо е.
61
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У Бг "битият - бит, е...ят - е...ан"!!!И тъй вече 30 години!!!
60
13
 
9
 
! Отговори
дом на "Дондуко преди 4 години
да обяснявам ли нататъка колко честен и неподкупен е този разследвач и защо е изял лабута
59
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 4 години
Има един арабски Измамник- Семир Абумелих. Тоя се въртеше около Б.Борисов и ГЕРБ. Тоя е по- голям Измамник и от Цветан Василев. Арабина Семир Абумелих направил болница, но вместо да почне както всички фирма и да си търси клиенти, оня решил да докара до фалит Държавните болинци, Здравната Каса и да краде от България.
58
1
 
5
 
! Отговори
2 преди 4 години
В чужбинa разни чужденци - лекари( например в Турция ) търсят клиенти от други държави. Обаче Тoя Нагъл и Алчен Арабин - Семир Абумелих, вместо да си търси и да си докара богати клиенти от някъде, оня рещил да фалира България. Тоя арабин има няколко МИЛИОНА лева. Който го утрепе в тъмното, хем ще взема доста пари, хем и ще се отрървем от Измамника- башибозук.
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма абс. истина, както и щастие.Всеки, който си мисли, че е "прозрял" истината, е поредният измамен.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива дето мислят да Крадат от хората в собствената си държава, все някой ги убива рано или късно. И всички се радват. Убива ги- или някой, който си пази имуществото, или някой(полицай) който пази управляващите държавата, или някой друг крадец. Турци и *** правят ПРОПАГАНДА- лъжи и измислици, да лъжат хората в други държави, да се бият по между си, а те да завземат държавата им. Мафиоти- Наркотрафиканти са Турците, а Мутрите са Предатели, дето им помагат на тия.. И в Италия - също.
55
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ееее ми,кой говори го бият.Мен що *** не бият? А ? Щот си мирувам е не говоря истината. Запомнете...ИСТИНАТА!!!! Колкот и да те питат,никога ИСТИНАТА. Ако искаш да не те бият,винаги доносничиш,лъжеш,отмяташ се,провокираш, и прочие мръсни неща.И нямаш проблем. Това: Достойнство,Дълг,Чест,Родолюбие,Самоотверженост,Хуманизъм,и прочие добродетели, винаги носят един резултат.Бой с железа и тръби.И разбира се медиите предварително са те намазали с фекалии та да не можеш да се оправдаеш пред обществ
54
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Забелязвам една обща тенденция: т.нар. "каскет" нам къф бил, нам що си не направил или неправилно направил.А при "Бога" Татарчев по добре ли беше питам и отговор не искам.Големо шубе ги тресе касакета да не им сложи каскета.Лично го подкрепям.
53
5
 
2
 
! Отговори
Под подозрение преди 4 години
Отказал е да оттегли подписа си под Истанбулската конвенция??
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега чакаме каскета да залови извършителите и да разберем истината!А дано но надали.
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каскетаджии и мутри дружно на амбразурата да плюят и слагат етикети да не би някой да си помисли че като журналист тоя човек каза доста истини за Барселонскаката афера и глупостите на каскета и това може да е поръчка за сплашване да спре да рови. А и момента е удобен,след тая лудост с вируса.
50
4
 
14
 
! Отговори
odpo преди 4 години
СВОБОДА НА СЛОВОТО В БЪЛГАРИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гейовете са доста отмъстителни. Факт