Производство срещу собственик на селско кафе, работело

Това е станало въпреки категоричната забрана
23 мар 2020 13:48, Красимир Ангелов
6
Производство срещу собственик на селско кафе, работело
Снимка: БГНЕС

Бързо производство е образувано срещу собственик на питейно заведение в пазарджишкото село Костандово, съобщиха от ОД МВР - Пазарджик.

Това е станало снощи по време на проверка, извършена от служители на полицейския участък в Ракитово. Полицаите извършили проверка на кафе-аперитив намиращ се в селото, като негов собственик е 37-годишен мъж.

Оказало се, че обектът работи въпреки забраните, наложени със заповед на Министъра на здравеопазването. Преди няколко дни органите на реда извършили проверки на всички питейни заведения в Ракитово и Костандово, в това число и на въпросното кафене, като писмено са информирали ползвателите им за наложените ограничения.

Въпреки това собственикът на това заведение в Костандово не спазил забраната.

На мястото е извършен оглед, а по случая се води бързо производство под наблюдението на районната прокуратура във Велинград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: кафенесело Костандово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
11
 
43
 
! Отговори
Селянин преди 4 години
Въпреки, че е работело в селото няма нито един заразен. Селяните в БГ сме със доста по-добра хигиена от немците, италианците и другите нечистоплътни народи. Случаят е показателен по много критерии.
3
23
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и какво като работи ? вътре клиенти имало ли е ? нямате ли си друга работа или търсите под вола теле ? едно бързо производство в европейския съд ще ви усмири поне за 5 години напред .
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес бг,Костандово е град с 5хил.жители.
1
17
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При хората работещи ден за ден вече глада е по-силен от страха от някакво си грипче. Скоро и при хората работещи месец за месец ще стане така и тогава ще има изриване на герберушките от дупките им. Ах, колко хубаво се чисти по време на епидемия!