Двама шофьори са загинали при катастрофата на АМ "Марица"

В катастрофата са участвали 22 ТИР-а
Обновена: 3 апр 2020 13:43 | 3 апр 2020 13:42, Анисия Иванова
29
Двама шофьори са загинали при катастрофата на АМ "Марица"
Катастрофата на АМ "Марица". Снимка: БГНЕС

Двама шофьори на тежкотоварни камиони са загинали при катастрофата на автомагистрала "Марица" край Харманли, съобщиха от Апелативна прокуратура - Пловдив.

Още по темата

Окръжна прокуратура – Хасково наблюдава досъдебно производство за това, че днес в землището на Харманли, обл. Хасково, на автомагистрала „Марица“ при км 66-67, при управление на моторно превозно средство са нарушени правилата за движение и поради непредпазливост е причинена смъртта на повече от едно лице - двама шофьори на тежкотоварни камиони, с неустановена до момента самоличност.

Поради фактическа и правна сложност разследването е възложено на екип от четирима следователи от Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Хасково.

Установено е, че във верижната катастрофа са участвали 22 тежкотоварни автомобила, вследствие на която са загинали двама от техните водачи.

Извършват се активни процесуално-следствени действия, като и в момента продължава огледа на местопроизшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
14
 
! Отговори
Тир Тол Такс преди 4 години
Никога не карай с повече от 90 км/ч по бойковите магистрали!
5
2
 
10
 
! Отговори
истината преди 4 години
Само смърт и катастрофи по Бойковите магистрали!
4
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имало е мъгла, пише по други сайтове. Явно пилотната полицейска кола ги е водила с несъобразена за мъглата скорост. Ако цялата колона беше карала бавно, нямаше да се случи.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой им е дал Книжките на тези бе. Тези така наречени тиражии прочели ли са правилника за движение при мъгла. Ако бяха го прочели щяха да знаят че. При мъгла се кара с такава скорост при която да могат да спрат в зоната на Видимост. Или вече след хилядите изменения на правилника Сеяндурите дето се правят на знаещи са забравили да го напишат. Как може в мъгла да карат с 80 км както каза един оцелял. Това е Умишлено самоубииство бе Сеяндури. Вземете им книжките и ги пратете да копат на село.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е тези от бдж да започнат да превозват транзитно-преминаващите, по този начин тировете вместо тол , винетки и нафта ще харчат тези пари за ЖП, и ще използват времето за почивка.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това като част от група ескортирана от полицията!Евала за добрата организация!