Убиецът на Милен Цветков иска да излезе на свобода

Молбата е постъпила днес
29 окт 2020 14:12, Нели Христова
85
Убиецът на Милен Цветков иска да излезе на свобода

Кристиян Николов, който е обвиняем за смъртта на Милен Цветков, иска да излезе на свобода. Молбата за промяна на мярката за неотклонение е постъпила днес в СГС, съобщиха от институцията. Преди 2 седмици приключи предявяването на материалите по делото. Те са в обем 25 тома, съобщават от "24 часа".

След това трябваше да започне писането на обвинителния акт, внасянето му в съда. Запознати обаче казаха, че адвокатът на Кристиян Николов е направил множество искания.

Не е ясно кои от тях са уважени и кои отхвърлени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
38
 
! Отговори
E, НЕ преди 3 години
На това к елеменце не му стига една, а две доживотни без право на замяна и да работи до последно най-тежкия физически труд, а не да яде от нашите данъци и да търка кушетката. Всичко му е малко. Наглец !
44
15
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
пуснете го! заслужава! ... нали е гербаджийско чедо
43
0
 
45
 
! Отговори
123 преди 3 години
Ама да го пуснат маминия, че и парички да му дадат за времето което беше далеч от вкъщи. И на почивка да го пратят че много се измъчи в ареста. Абе тия необогаташчета явно живеят в някакъв паралелен свят, различен от света на простосмъртните. Аз не мисля че Тоя изобщо разбира какво е станало и какво е причинил.
42
0
 
30
 
! Отговори
Tawq преди 3 години
Абсолютен ..... Добре че не помете още хора ....
41
0
 
36
 
! Отговори
Хммммм преди 3 години
Явно вече самолетът подгрява двигателите за полет към топлите страни.
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то му личи че е от етноса.
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз искам много работи ама на...
38
0
 
29
 
! Отговори
пери преди 3 години
До до 38Е, какво, да вземат да го пуснат, тъй ли? Вярно е, че трябва да се мисли как да се предотвратяват подобни нещастни случаи, но това не значи да опрощаваме провинения. Който каквото си е надробил, да сърба. Ама в тая нашата държава виновни все няма...
37
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обвинителният акт още не е внесен, защото има много, ама много неясноти по делото, а милите мисирчета, според Борисов, раздават присъди. Това се нарича манипулация.Не ви ли е страх от наказателно дело, госпожо Христова?
36
28
 
12
 
! Отговори
Кой уби Милен преди 3 години
Убийството на Милен беше поръчано лично от Бойко.Бойко много мразеще Милен за неудобните въпроси - за това подмами герберското отроче Кристиян да го убие. Другият в колата беше сина на Лъчо (без)Мозъка.Естествено ,че ГЕРБерите няма да пуснат техен човек да лежи.
35
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че иска да излезе, да се надруса и да убие още няколко човека.
34
7
 
14
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
И да обясняваш, и да не обясняваш обществото е като кон с капаци. В момента е концентрирано върху това убиецът да получи максимална присъда, а не да се научи как се реагира и какво се прави в ситуации. Утре ще стане отново (прочее смърт на пътя има всеки ден и то по няколко случая) и хората няма да знаят как да реагират, няма да знаят какво да правят. Ако се зачетем в черните статистики, в 70% от случаите смърт настъпва, ако се появи някой да измъква пострадалия без шини, на които да легне.
33
4
 
8
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
С кое съм отворен, не разбрах? С това, че обясних защо делото е сложно ли?! И знаеш ли защо го обясних? Защото бях свидетел в подобно дело, драги ми смехурко, което се точеше 12 години. Защото видях умиращ човек и му оказах първа помощ, ама не го извадих като чувал с картофи, а го успокоявах, докатой дойде линейката да го поеме и му обяснявах как не трябва да се движи. Делото, в което аз бях свидетел, беше 30 тома. Просто обяснявам за сложността на подобно дело и как се действа при инциденти.
32
1
 
42
 
! Отговори
мнение преди 3 години
Мястото на убийците е в затвора. Дали си искал да убиваш, или не - мястото е там. А този лигльо, който даже е бил и дрогиран, когато е убил човек, трябва да лежи в затвора най-малко 20 години.
31
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Забавно е обаче *** как раздава правосъдие..."Пази Боже, сляпо, да прогледа!
30
1
 
12
 
! Отговори
до 30 преди 3 години
Добре си го обяснил, но ***, Крумовите закони, няма да те разбере. Пляка минусите и това е. Ти му обясняваш защо делото е 25 тома и то с обективни думи, той ти слага минусите. Дай му на *** Крумови закони, ама да не важат за него. Да не забравяме, че по Крумовите закони за заплата в плик се режат ръцете. Демек 70% от населението (***) би следвало да са без ръце.
29
4
 
18
 
! Отговори
az преди 3 години
До до 12мислител.. кой как го е изкарал е демагогия малкия скапан наркоман е убиец.. утре ще си ти на неговия път и няма да си толкова отворен
28
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забавно е обаче *** как раздава правосъдие. *** взима заплатата в плик, всеки ден краде- безгрешен е. *** едно полезно нещо не е направил за обществото, пpocт до мозъка на костите си, но раздава правосъдие. Правосъдие можем да раздаваме НИЕ, които честно плащаме данъците си и, които движим икономиката. Припозна ли се, ***? Ако да, това е добре, поне си признаваш, че си дребен тарикат и мошеник. Относно искането на детето- няма да се уважи и мамин Крис ще лежи в затвора около 6 години.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да убие още някой журналист ли?
26
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина, къде е Йоанчо Матев ?На топло у дома, до полата на майка си ?Минал през Борисовата градина и му се приискало да наръга някой.Жертвата вече изгни в земята, а Йоан си седи у дома.Безумно българско правосъдие !