43-годишна жена загина в катастрофа край Горна Малина

Мъж и 16-годишно момиче са с наранявания
Обновена: 19 дек 2020 17:24 | 19 дек 2020 17:19, Анисия Иванова
5
43-годишна жена загина в катастрофа край Горна Малина
Снимка: БГНЕС

43-годишна жена е загинала в катастрофа на разклона за Горна Малина, ранени са още двама души, съобщи говорителят на ЦСМП - София Катя Сунгарска.

"В 10.45 сме получили сигнала за пътнотранспортно произшествие на разклона за Горна Малина в посока София. Екипът на филиала ни в Елин Пелин в 10.50 ч. на петата минута е там. От едната кола само са пострадалите. Там са пътували мъж, жена и 16-годишно момиче. За съжаление 43-годишната жена е починала на място.", съобщи тя за "Фокус".

"45-годишният мъж е с наранявания, но отказва хоспитализация, а 16-годишното момиче сме хоспитализирали в "Пирогов" с черепно-мозъчна травма", обясни Сунгарска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Тео преди 3 години
В другите медии е казано много ясно - няма друг автомобил, шофьора е мъжът, излиза от платното и се блъска в дърво, като спътничката му отдясно умира на място. Толкова ли е трудно да го напишат от днес? Що за боза са написали?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премълчава се нещо в тия статии, няма причини за такава тежка катастрофа посред бял ден освен не са изпреварвали или не са успели да спрат или нещо се е случило? Как така няма никаква информация за причините?
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи това, че са от едната кола? Имало ли е друга кола? Не виждате ли, че статията няма смисъл!