Обвиниха син в зверски побой и убийство на майка му

74-годишната жена бе открита пребита в дома й в Хасково
7 яну 2021 08:40,
5
Обвиниха син в зверски побой и убийство на майка му
Снимка: БГНЕС

74-годишна трудноподвижна жена бе открита мъртва в дома й в Хасково. Сигналът за престъплението е подаден на 5 януари от нейни близки, а при пристигане на полицията органите на реда се натъкват на ужасяваща гледка – жената е пребита до смърт.

Първоначалната версия за убийството е семейна кавга. Късно снощи прокуратурата повдигна обвинение на един от синовете на жената.

Още по темата

"Сформирана е оперативна група, която е установила, че по трупа на жената има синини. Назначена е аутопсия, от която е констатирано, че смъртта е настъпила вследствие на множество счупени ребра, счупена ключица, подбедрица и множество хематоми по главата и цялото тяло. На този етап е извършено досъдебно производство. Извършват се издирвателни и следствени действия за разкриване на извършителя", обясни пред Нова тв говорителят ОД на МВР –Хасково Нина Николова.

Жената е живеела в труднодостъпен район заедно с един от синовете си. Съседи на семейството споделят, че ги познават бегло и са ги виждали рядко. Синът, с когото жената е живеела, от време на време е имал прояви, свързани с алкохола. Съседите са учудени от случилото се.

Не е ясно каква е причината за жестокото убийство. Аутопсията показва обаче, че част от травмите са стари. Предстои прокуратурата да поиска постоянно задържане под стража за 39-годишния син на жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
15
 
! Отговори
тТт преди 3 години
До Анонимен 1:За първите 2 изречения съм съгласен, ама по биология сте били слаб ученик. Всяко териториално животно - тигър, мечка, повечето маймуни и т.н., при достигане на полова възраст са готови до смърт да завземат собствена територия, без значение баща, дядо, чичо или роднина е пред тях.Дано има справедливост за ***!!!
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя живот ни превърна в животни.Стигнахме до там че са убиваме родителите си.Всъщност никое животно не убива родителят си,независимо майка или баща.Само ние хората сме способни да отнемем живота на този който ни е дал живот.