Младеж от Русе се правил на полицай, спирал коли за проверка

Фалшивите проверки станали на пътя между селата Червена вода и Николово
19 авг 2021 22:30, Петя Славова
25

Младеж от Русе се представял за полицай. 18-годишният тийнейджър спирал коли на пътя за проверка, облечен в униформа. Поведението му усъмнило един от водачите, който подал сигнал на тел. 112.

Фалшивите проверки станали на пътя между селата Червена вода и Николово. В района на Лесопарк "Липник" колата на Цанко Цанев била спряна от младеж в полицейска униформа.

"Излезе едно момче с палка, полицейска палка, в другата си ръка имаше пък палка от другите, точно палки, дето са… Дойде до мен, отворих наполовина стъклото и той ми каза "Добър вечер". А, викам, как добър вечер, 8:15-20 ч. е сутринта. "Е, да, вярно, че е сутрин". И в този момент ми поиска документите",  разказа Цанев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Необичайното за служител на реда поведение усъмнило водачът. Външният му вид също го притеснил. Затова отказал да даде документите си и продължил с автомобила си.

"Удостоверение, карта, нито се представи, нито нищо - и видимо неадекватен, трудно говореше… Гледам го с маратонки, бели маратонки, почти нови. Нови маратонки, а иначе беше с полицейска риза, куртка, с пагони, но без нашивки… Запознат съм, че трябва да бъдат по двама, да имат отличителни белези", сподели още Цанев.

След подадения сигнал от Цанко Цанев полицията бързо установила мнимия полицай. 18-годишният младеж бил син на полицейски служител, който взел тайно част от униформата на баща си.

От областната дирекция на МВР в Русе отказаха коментар, тъй като има образувано досъдебно производство срещу момчето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
1
 
! Отговори
Бичето преди 2 години
Сбъднал е детската си мечта да бъде полицай.
17
2
 
1
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 2 години
За някои от коментиращите , колкото и пъти да напишат някоя новина- все ще е недостатъчно, за да разберат , че случката се развива в 8 ч сутринта и ще продължават да ми разправят как вечер не спират на палка.
16
2
 
6
 
! Отговори
Тъй де, преди 2 години
празно няма!Докато тати е почивка,синът го сменява-"младата бодра смяна"!Облича униформата и на пътя,с палката в ръка-"блюстител на реда и законността"!И той е член на семейството,и ден година храни!Каквото днес или нощес изкара от муфти,аванти,рушвети и други такива милиционерски мурафети,все е от полза!Явно и тук,генетиката си е казала думата!Добре,че не е вземал и служебното оръжие на бащата,че да се прави на "шериф" по-пътищата!!!
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е колко пъти една и съща новина. Да почнем и ние да си копираме коментарите.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днеса не писахте ли за него преди няколко дни? Това или е друг *** или навиците да преписвате наред, са си казали думата.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тати к е л е ш ч е т о! От сега се учи на занаят.
12
2
 
1
 
! Отговори
IQ тест преди 2 години
90% от провалилите се на теста са деца на полицаи. Прости са и им е лесно.
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 1. Ти да не си приятелката на диването?
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русье, гульеми сти, честну, браву чувьек! Ама Николово е село, ньие град
9
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на таткото! Все пак е успял да го научи да говори до 18 годишна възраст!
8
5
 
12
 
! Отговори
Значи преди 2 години
Точно нощем няма никакъв шанс да спра на размятана палка! Както някой каза, обаждане на 112 с описание към кой областен град пътувам. Магистрала - никакъв шанс да спра на ТОЛ! Да се обаждат на полиция, тя да ме спре! И в съда няма да имам проблеми! При историята ни с магистрални обири и преоблечени "полицаи"! Толкова са компрометирани службите ни, че няма накъде повече!
7
17
 
13
 
! Отговори
Край преди 2 години
Ми то и един младеж от Канада се прави на министър- уволнява назначава, командва
6
4
 
11
 
! Отговори
Петьо С., вчера преди 2 години
твоята колежка Е. В. публикува същата информация. Вие в редакцията не си ли говорите кой какво пише? И каква е вашата представа за новини - колко време трябва да мине, за да приемете, че информацията не е нова вест?
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно нормално за поколението на ушак, даже добре, че не се е напикал, докато се прави на татко си.
4
7
 
7
 
! Отговори
КАТеричок преди 2 години
Какво от това? Катаджиите го правят постоянно.
3
5
 
16
 
! Отговори
Ко? преди 2 години
В тъмна част на денонощието не спирам на каквато и да е полицейска палка! Бяла - Русе , без малко да го премажа към 22:00. даже се опитваха да ме гонят - нямат шанс! Видяха ми номера всичко. До днес, две години, няма отзиви от КАТ.
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Генетиката е казала думата си. Непоправимо увреден!
1
3
 
11
 
! Отговори
Проблем е преди 2 години
Принципно, при такова описание и аз бих излязал и вкарал един юмрук в "полицайчето". В нокаут ще е. Ама какво правим ако се окаже действителен полицай?! Изобщо, не съм убеден дали бих спрял на полицейска палка извън града. Газ към най близкото полицейско управление и обаждане на 112 какво се случва.