28-годишен е задържан за убийството на куче

Мъжът е прострелял животното с въздушна пушка
31 яну 2022 16:02, Ния Христова
56
28-годишен е задържан за убийството на куче
Снимка: Pixabay
28-годишен мъж е арестуван за проява на жестокост към животно, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от bTV.
 
В събота на тел. 112 е подаден сигнал от жител на Болярци, че домашното му куче е простреляно с въздушна пушка и е починало.
 
Служители на РУ Асеновград са извършили оглед на местопроизшествието. Извършителят е установен и задържан.
 
Уведомена е районната прокуратура. Извършителят е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Сайга 12 преди 2 години
До Глупости Не кучета и котки, ами теб ще убия с въздушна пушка! Много хора като чуят за пневматично оръжие си представят пушките с които се стреля по капачки на лунапарковете. Сега има оръжия с такава енергия с голяма мощност. Но темата е огромна.
28
2
 
8
 
! Отговори
Ще има правосъдие преди 2 години
Убийцата на кучета и котки в с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч Красимира Милчева Тодорова поставя силна отрова вече 27 г. Хората плачат, когато им трови кучетата и котките, но никой от полицията не реагира. Никой не може да я спре. Луда за връзване. Много грозна, нагла, проста и лоша. Луди са нейният мъж и двете им дъщери наркоманки.Цялото им семейство е за заточение в лудницата доживот.Как не се спря да хвърля отрова?! Голяма гад.
27
1
 
6
 
! Отговори
В с. Лесидрен е ад! преди 2 години
В с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч ветеринарната лекарка Красимира Милчева Тодорова (51 г.) мрази кучета и котки и затова постоянно хвърля храна с отрова по улиците и в дворовете. Никой не я осъди. Хората пищят от жестокостта на тази убийца.Отравя породисти домашни кучета в дворовете без причина,защото е луда като мъжа си Тихомир. Преди години синът на Мойо Маринов Цветомир разстреля нарочно немска овчарка, после я покри със сено и я запали пред собствениците на кучето. Садист-психопат.
26
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а убиеца на Милен Цветков - защо не е в ареста!?но....кучето е по-важно от човека!!!!!!!!!!!!!!!!да ви та ко вам псевдо защитниците на по ми я ри
25
3
 
5
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
Този психопат, който е убил кучето , б клуците, които тровят животните - те са за затвора.
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еййй, виетнамци!? Вие нормални ли сте? Как може да сравнявате домашен любимец с животни отглеждани за храна? Какъв трябва да си да убиеш животно без намерение да го ядеш?
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Материални щети за стопанина и нематериални щети, ако много е обичал това куче. Човек не може да бъде съден заради животното. Трябва да осъдим всички свинеферми и свинекланици в България.
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкото кученце, не могло да похапне като оня ротвайлер, когото онази лоша жена се опитала да погали.
21
3
 
2
 
! Отговори
от района на Дунава преди 2 години
Другите комшии, те са същите образи; всичко ги дразни. Комшийчето ми отрови Трансилванския барс, той умре в адски мъки; сега този образ е ослепял. Ами това е неговата у чест от всевисшия! В двора през лятото влизат костенурки, язовци които копаят из целия пчели дупки с дълбочина до 1м. Нямате си представа каква идилия е при мен. Пчелоядите нападат пчелните майки, цяло лято в изобилие си хапват пчели, но това е част от равновесието в природата. Всички ги завирам в ауспуха на дявола, няма прошка п
20
2
 
2
 
! Отговори
До 20 от Ямб.цървул преди 2 години
Кармата си знае работата за такива като теб!
19
2
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Бих убил животно,за да се защитя,или от глад.А на това вече му се вика жестокост!
18
4
 
1
 
! Отговори
от района на Дунава преди 2 години
Имам доста голям пчелин са стандарта на Българи. Осиновил съм освен деца, но и животни, а те са 12 песа и 27 котки. Предишните години мишките ми бяха наяли и унищожили 58 кошера. Местните жители, ако така може да се каже, та те постоянно ми тровят животинките. В крайна сметка, на бате ми Митко е вече на 44 г., никога не е имала приятели, нищо; селска мома цепеняк, мързелива, та заспива като ходи. На този образ му направих преди години семейства, а в знак на реверанс ми трови животни. Аут ..!
17
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бих наръгал човек без да ми мигне окото ако видя да проявява агресия към животно.Кат си толкоз ербап ида да наръгаш някой пастир дет си малтретира добитъка.От де ви копат такива смелчаци, само се чудя
16
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето го "Всички" си призна всичко - мрази хората - мъже, жени, деца. Склонен е на нечовешко насилие, само и само псетата да са наред.
15
9
 
6
 
! Отговори
До 20 където е преди 2 години
Стрелял котки. Дано починеш ти, децата ти и родители ти страхливец.
14
14
 
9
 
! Отговори
Всички преди 2 години
Които наранявам животни са жени в мъжки тела. Не може да нараняваш нещо което е напълно безсилно. Бих наръгал човек без да ми мигне окото ако видя да проявява агресия към животно. А колко шутове и тупаници си яли вече само те си знаят. Предпочитам животните пред хората.
13
14
 
12
 
! Отговори
Глупости преди 2 години
Много пъти съм стрелял по котки с въздушна пушка. Само скачат във въздуха, мяйучат и бягат. Куче е абсолютно невъзможно да убиеш с въздушна пушка. И откъде идва тази информация? От собственика на кучето. Ае стига с тия тъпизми.
12
0
 
9
 
! Отговори
Край преди 2 години
Куче не може да е починало Почиват хората а животните просто умират
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А днес две кучета разкъсаха 73-годишен мъж в Казанлък. Повече стрелци като този младеж трябват.
10
2
 
11
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Държава, в която животните имат повече права, от хората не върви на добре. Ако можете, сега е момента да се махнете от нея!