Разследват убийство на мъж в софийско село

По тялото на жертвата е имало следи от побой
8 фев 2022 12:03, Ния Христова
8
Разследват убийство на мъж в софийско село
Снимка: БГНЕС
Окръжна прокуратура – София води разследване на извършено престъпление.
 
Подаден е бил сигнал на телефон за спешни случаи 112, постъпил в късните часове на 06.02.2022 г. Било е съобщено за намерен мъж в безпомощно състояние на улица в с. Антон, Софийска област, съобщиха от прокуратурата.
 
Екип на „Спешна медицинска помощ“ е констатирал смъртта на мъжа, а по тялото му е имало видими следи от побой. Самоличността му е установена – 28-годишният И.Д. от гр. Копривщица.
 
В хода на събиране на данни за извършено убийство към настоящия момент е задържано едно лице. С постановление на прокурор то е привлечено в качеството на обвиняем.
 
Разследването на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Обикновено такива пастири са хора който са който имат финансови затруднения или задължения към банки/бързи кредити.а от друга страна фермера им дава пари напред (2000-3000лв) за да ги "върже" да му работят като роби във кашлите от светло до тъмно,а сега когато овцете се агнят и да стават по 3-4 пъти нощем да ги наблюдава.жалко за младия човек,а онзи ще се измъкне най-вероятно съсъ условна присъда
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убиецът бил дебел тарикат. От най-големите арендатори на земи. Така казаха по новините. Явно е пребил пастирчето, щото го дразни. Пък и може да си го позволи, нали е по-висша класа, защо не?
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това май е на Рашко селото бе. Там са от алкаш на горе. На един банкет, мъжете пиеха от бъчвите директно,а дамите като по фини и изискани бяха с пет литрови бакърчета,и пред всяка цял пушен свински бут,да си мезят. Добре че бях млад,едва оживях след този див запой.
2
10
 
8
 
! Отговори
101 преди 2 години
На чичо Рашков селото
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С. Антон е до Пирдоп, какво Софийско село, акъл имате ли?