Опожарени са две коли на бивш шеф на полицията в Кюстендил

Според Георги Джоглев палежът е бил умишлен
12 фев 2022 15:55, Елка Василева
27

Два автомобила, собственост на бившия началник на полицията в Кюстендил, са били опожарени тази нощ. Според Георги Джоглев, който сега е общински съветник, палежът е умишлен.

Колите на Георги Джоглев избухват в пламъци тази нощ около 4:00 часа.

"Съпругата ми е чула гръм, събуди ме. Това е било гръм от гумите на автомобила. Съседът ми, който също е бивш служител, две минути преди мен беше излязъл и подал сигнал до 112. Освен от работата ми срещу противообществените прояви аз нямам други конфликти", каза той пред Bulgaria ON AIR.

Назначени са експертизи, чрез които да се установи умишлено ли е предизвикан огънят.

"Защо са ми камери, какво да заснемат - човек с маска ли?! Не го приемам като предупреждение, а като много неприятен случай", сподели Георги.

Джоглев е бил началник на полицията в Кюстендил години наред. От местната управа настояха извършителите да бъдат открити максимално бързо, за да не се насажда страх сред служителите на реда и сред населението в града.

"Не искаме да връщаме чувството за безнаказаност и арогантност - някой да смята, че доминира над закона и държавата", каза кметът на Кюстендил Петър Паунов.

Той добави, че в последните няколко месеца в Кюстендил е имало още две посегателства върху автомобили, собственост на полицейски служители.

Вижте повече в репортажа на Яна Червенкова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
7
 
! Отговори
Причина-следствие... преди 2 години
Защо на шефа на полицията в Угърчин, област Ловеч Иван Царевски не му подпалят колата?! Защото е слуга на апаши и на кмета на Угърчин Станимир Петков. Иван Царевски и Станимир Петков са за затвора, защото водят престъпен начин на живот. Особено страшно е в с. Лесидрен, община Угърчин, където мирните жители са подложени на зловещ тормоз от разбойници. Няма разработки и охрана. Пълно е с гладни ***.
17
0
 
8
 
! Отговори
РПУ Угърчин е МАФИЯ! преди 2 години
Н-кът на РПУ Угърчин Иван Николов Царевски прикрива всички бандити нарочно. Ексжена му Гергана Драгомирова Георгиева е алкохоличка от 20 г. и шофира все пияна. Кметът на Угърчин Станимир Йотов Петков е бандит, наркотрафикант и сутеньор с наказателни групи срещу почтени хора, които му пречат. Село Лесидрен вони на наркотици, които се внасят от мулетата на Станимир Петков, живеещ в селото в къща за гости. Преди 10 г. го простреляха при скандал за плячката. Милионер с мръсни пачки. Много опасен.
16
0
 
6
 
! Отговори
Събудили се от Гръм преди 2 години
Добро утро!Защо ли Община Кюстендил е като Зевс Гръмовержеца? Какво толкова ги привлича?Даже не много умната му жена се събудила. Чудна работа. А?
15
0
 
6
 
! Отговори
Възрожденец преди 2 години
Паунов много засегнат го играе. Да не се подпали от общинският съветник и *** Община Кюстендил.С най-голямото прасе. Щото едно друго което се подвизаваше в общината си отиде безвреме. Много уплашени. Шубето е Голем страх и даже общината пази! Да не би Свети Петър да си търси рестото? Паунов е много вярващ, а наблюдава ... Великден.
14
0
 
10
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Малко му е!!! Трябва и тик.вата да му ре.зн ат на мр ъсник а!!!
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като става дума за Кюстендил, мисля че палежите не са защото си е вършил добре работата.
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той ушевия си знае защо му се самозапалват колите. Овъртолил се милият в какво ли не ,но се прави на жертва. Тези прогнили кошове може и да си ги е запалил сам,да им вземе застраховката. Те са способни на всичко.
11
0
 
19
 
! Отговори
Говоря сериозно преди 2 години
Нямате си напредстава колко добре прикрито ОПГ е МВР Кюстендил!
10
10
 
5
 
! Отговори
Xa-xa преди 2 години
Така ще е. Докато вместо министър на вътрешните работи имаме министър на пропагандата. Всичко се връща
9
10
 
2
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
Мутрите взеха властта.
8
3
 
6
 
! Отговори
До 7 преди 2 години
Сега е Маджо той коли той беси
7
4
 
10
 
! Отговори
КЮСТЕНДИЛ.. преди 2 години
е града на ВИС.. МАРИНОВ.. РАДЕВ........ В момента - колят и бесят....
6
2
 
20
 
! Отговори
Мафията в България преди 2 години
До скоро Румен Николов Пашата контролираше изтезанията,сплашване и рекета сега незнам кой !
5
6
 
12
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Тези неща ги заповядвят от горе,до скоро Борисов хранеше мутрите с Европейски Фондове,сега ги пуска да вилнеят,в Перник е същото!
4
0
 
20
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Пълна случайност:):)
3
3
 
2
 
! Отговори
Грапулчето преди 2 години
до 2никъде не се случва...
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на обикновен гражданин в Кюстендил на който му запалиха автомобила още не са открити подпалвачите. Вече 2 месеца никакъв резултат. Ама когато се касае за бивш лежач на държавната хранилка веднага се активираха. По по лека че ще се изпотите .
1
0
 
28
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Нищо случайно не се случва у нас.