ГДБОП разкри втори склад за контрабандни цигари край Пловдив

Открити са 463 мастербокса с цигари без бандерол и машина за опаковането им
12 апр 2022 18:09, Анисия Иванова
8
ГДБОП разкри втори склад за контрабандни цигари край Пловдив
Снимка: МВР

Втори склад за контрабандни цигари разкриха служителите на ГДБОП в хода на проведената операция в района на Пловдив, съобщиха от МВР. Специализираната операция за противодействие на престъпления с акцизни стоки е продължила през цялата нощ.

В хода на оперативните действия е извършена проверка и на друг склад, намиращ се в Южната промишлена зона на областния град. В помещението са открити 463 мастербокса с цигари без бандерол, както и машина за опаковането им.

Припомняме, че операцията стартира вчера. В два камиона, спрени на автомагистрала „Тракия“, антимафиотите откриха общо 250 мастербокса цигари без акцизен бандерол, а при претърсване в складово помещение в Северната промишлена зона на града - други 1847 мастербокса с контрабандни тютюневи изделия. Там бяха задържани и трима души.

Общото иззето количество нелегални цигари е 2560 мастербокса – 25 600 000 къса цигари. Според данните стойността на намерените контрабандни тютюневи изделия възлиза на над 6 милиона лева.

Разследването по случая продължава с цел изясняване на произхода на нелегалната стока и лицата, участващи в престъпното деяние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 години
Нема веке ефтини цигари ! Кък жа я караме без тутунец бря ? Се по лошу стая !
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И не само непълнолетни и възрастни изнасилват тези незнам какви са,дори не съм чувал за тези болести шезофрения,параноия и биполярно разтроиство,човек които си мълчи не е луд,луди са агресивните хора и тези с неврози и психични заболявания.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз ако съм луд незнам тия където изнасилват деца правят убииства крадът и лъжат измамници какви са,хора които имат неврози и са агресивни и бият хората и ги обиждат незнам какви са.
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Киро контрабандата придоби чудовищни размери, и ония краднаха ама Киро сложи всички бандити в малкия си джоб. Още ли не знаете защо хляба е по 3 лева?
2
4
 
5
 
! Отговори
истина е преди 2 години
МВР РАБОТИ ,а прокуратурата се прави на заспала лисица !!
1
2
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Левче кутията нема да пълним гушата на Киро с 5 лева :)))