Пиян шофьор уби пешеходка в хасковско село, после избяга

Преди тежкият инцидент е имало бой между две компании
21 юли 2022 11:57, Красимир Ангелов
16
Пиян шофьор уби пешеходка в хасковско село, после избяга
Снимка: БГНЕС, архив

Скандал между две групи завърши с тежък пътен инцидент, при който загина жена. Произшествието е станало в хасковското село Жълти бряг, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В сряда вечер, в 23:15 часа, на спешния телефон са подадени два последователни сигнала. Първият е за сбиване до църквата в селото между група мъже, а вторият за починала жена.

На място незабавно са изпратени униформени служители, които установили, че е възникнал скандал между две групи мъже от два рода, събрали се да празнуват.

В хода на тържеството, на което е бил сервиран алкохол, те си припомнили стари обиди и се разразил скандал. Един от тях - на 25 г. от село Книжовник, се прибрал в родното си село, събрал свои приятели и отново се върнал в Жълти бряг с подкреплението си, използвайки лекия автомобил на баща си.

По време на разпрата се качил в колата, за да разгони опонентите си, но се ударил в стълб. След това потеглил отново и блъснал намиращата се на улицата жена от село Долни Главанак. След инцидента избягал с колата в село Конуш, където е задържан от полицаите.

В хода на работата станало известно, че е неправоспособен водач без свидетелство за правоуправление. Изпробван е с техническо средство, което отчело 1,04 промила алкохол в кръвта.

Тялото на блъснатата и починала 65-годишна жена е транспортиран за аутопсия. Работата по установяване мотивите за скандала са в процес на изясняване, разпитват се множество хора, станали свидетели на инцидента.

Образувано е досъдебно производство, допълват от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашков хептен изтърва ситуацията.
9
0
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Май са от цветнокожите.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сефте
7
1
 
15
 
! Отговори
Европейска България преди 1 година
Идеална картина за състоянието на държавата и качеството на населението. Представете тея *** като имат и права да гласуват за какви управници ще си избират и какви партии. Кратуууни празни прости.
6
0
 
20
 
! Отговори
. преди 1 година
Нема нищо, важното е да има камери и да се почесваме по ... на сянка. Масово се кара след употреба на алкохол и наркотици и то от години, особено през лятото, когато сума гурбетчии се прибират на гуляи тук. Всеки ден съм на пътя и от измислената им акция все още нищо не съм видял.
5
2
 
17
 
! Отговори
Общ работник преди 1 година
Какво ни занимавате с индийски драми!
4
1
 
14
 
! Отговори
аз преди 1 година
какво ни занимавате? Условна присъда или най-много 5 години с предсрочно на 3-тата. Добре поне че в оня край не прощават и ще го дерат жив след когато се прибере
3
4
 
21
 
! Отговори
Само питам... преди 1 година
Какво стана с обявената толкова ентусиазирано от Кирето "Война" с нередовните шофьори и катастрофите по пътищата ? НИЩО ЛИ ?
2
3
 
13
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
До аа.Тоя толкова Красимир,колкото ти и аз сме тримата мускетари. Не виждаш ли,че са турци и евреи във всички "вестници"?
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човешкия живот е отнет за секунда ,без ,абсолютно никаква причина !!!А,делата в съда се водят с .Години !!Това е истински Позор !!Държавата е съучастник в всичко това !