15-годишен преби мъж в центъра на Сандански

Пострадалият е бил пиян, тийнейдръжът го е ритал
48
15-годишен преби мъж в центъра на Сандански
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прокуратурата разследва нападение от страна на 15-годишен тийнейджър над млад мъж в центъра на Сандански.

След поредица удари от страна на непълнолетния, младежът е с леки наранявания.

Брутална сцена, при която тийнейджър рита мъж във видимо нетрезво състояние, се е разиграла на 2 август вечерта. Нападението е извършено на централния площад в Сандански.

"15-годишен младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход, по никакъв начин непровокиран от пострадалия, който му се е видял безпомощен, тъй като видимо е бил в пияно състояние, казва на един негов приятел „искам да снимаш как ще го пребия тоя“. След което се засилва от разстояние от около 5-6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крак главата на пострадалия, който пада на земята, но това не спира извършителя. Нанася му още два удара с крака и един с ръка, но в този момент се намесват хора, които са били на близо, разтървават го“, каза за БНТ Борислав Ковачки, районен прокурор на Благоевград.

Минути след нападението на място пристигнал и полицейски патрул.

"Въпреки че на място са явява и полицейски патрул, извършителя още веднъж удря пострадалия. Пак е разтърван от близки хора. Каква е причината за тази агресия, това може би отговор ще даде психологична експертиза", допълни прокурор Ковачки.

Младежът не е задържан, а с него работят от детска педагогическа стая.

Това не е първото провинение на 15-годишния тийнейджър. Преди около година той е нападнал и непълнолетен, като и тогава с агресивния тийнейджър са работили от детска педагогическа стая.


 


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На малкото л***йно ще му се размине пак и следващият път може да убие някой невинен. Такива трябва да се съдят като възрастни и да няма прошка.
22
0
 
1
 
! Отговори
Френдли преди 1 месец
Това вече е рецидив , а е само на 15 години ... След 5 години ще е на 20 и с пистолет, а тогава какво ще правите господа полицаи ? Бие пострадалия пред милиционерите, а те гледат, защото явно бащата си плаща за разни услуги на "фирмите МВР и КАТ"
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Около Сандански има един хотел Парк хотел Пирин. 5 измислени звезди, а реално няма и три. Селско място, дребни икономии и селски манталитет към гостите. Излъгахме се да отидем но не сме доволни и не го препоръчваме. А момчето трябва да е било друсано, там има много такива
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Толкова ли е сложно да въведат ТВУ-та и обществено полезен труд толкова ли няма желание тая . държава . И особено за тия с италианските имена
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точна статистика за етноса на извършителите на престъпления! И оставете хората да си правят сами изводите! Онуй наглото от срещата на президента за деня им" Ние , ромите сме много дискриминирани!".
18
0
 
13
 
! Отговори
читател преди 1 месец
Трябва да бъде променен закона и нападателя да си получи заслуженото,нищо че е непълнолетен.
17
0
 
7
 
! Отговори
до Полски тръмбеш преди 1 месец
еми като няма полиция тогава народна любов..
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
15-годишен младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход . . . . т.е. римлянин или някакъв след лоботомия!
15
0
 
12
 
! Отговори
Полски тръмбеш преди 1 месец
Ромовите от години имат картбланш за тотално неспазване на законите защото са електорат!Това особено се изостря преди избори че да им платят повече и да се успокоят!Тука има един Цг ресторант Ашкъм от който денонощно до до ранни зори се носят чалгии,маанета и мазни кечеци,викове и всякакъв терор но нито община нито МВР се задейства въпреки че 1000 пъти съм им звънял!
14
0
 
17
 
! Отговори
То е преди 1 месец
Детенце! И такива са му ценностите! И на десетте му братченца също, и на 25 годишната му майчица! Скъпичките ни те!!!Скъпичко ни излизат, фатално скъпичко!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Терминация на този пишмман бабаит, нападащ беззащитни хора или да го хване един бияч и да му натроши кокалите да му дойде акъла в главата /ако му е останало нещо/
12
0
 
5
 
! Отговори
Коментар преди 1 месец
15 годишния "младеж" асанчо или Лоренцо е пребил някакъв който ако беше мъж щеше да му избие зъбите с един камък!
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
После като го ошамари полицията реве като оня от Колодуй че са го натрепали полицайте.
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко българи е необходимо този да убие преди да си получи заслуженото, а именно подслон и редовна храна платени от данъците на жертвите му?
9
0
 
23
 
! Отговори
Да преди 1 месец
Пак ли роми с готини имена?Винчензо?
8
0
 
18
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Крайно време е длъжностните лица, които с подписа си освобождават извършителите на подобни брутални деяния, и ги връщат обратно в обществото, да гарантират с нещо свое - свобода, парични средства....
7
1
 
16
 
! Отговори
Мразя Цигани преди 1 месец
Сложете снимката на тоя 15 годишен бабаит. Да го видим цяла България.
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами явно ще трябва да се защитаваме сами вече. Ни полиция, нито прокуратура.... и зоологическите вилнеят.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Камелия Цветанова трябва да бъде съдена, заради национално предателство.
4
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В България не можеш да кажеш нищо против цига ните. Те могат да те бият, изнасилват, крадат, убиват, но ти нямаш право да се оплакваш.