Двама души са задържани за превоз на 121 афганистанци

Мигрантите били превозвани в камион
Обновена: 23 авг 2022 19:31 | 23 авг 2022 19:31, Анисия Иванова
8
Двама души са задържани за превоз на 121 афганистанци
Снимка: БГНЕС

Районната прокуратура в Бургас задържа за срок до 72 часа двама души, обвинени в противозаконно подпомагане 121 чужди граждани да пребивават и преминават през територията на страната.Престъплението е осъществено на 21 август в Камено, област Бургас. 

По време на разследването е установено, че чуждите граждани, самоопределящи се като афганистанци, са превозвани с товарен автомобил.

Предстои Районната прокуратура в Бургас да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Далаверите преди 1 година
Няма справедливост и нормално нали Гешев и Цацаров представляват закона като най висша истанция а това само по себеси е достатъчно да си направи човек изводите
3
0
 
4
 
! Отговори
гражданин преди 1 година
Въпреки завишените мерки за сигурност покрай граничните съ оръжения за които ЕС даде няколко десетки милиони евра .Всекидневно ставаме свидетели на подобни случаина инцидентис нелегално пресекли границата .На гранична полиция много добре са познати и известни уязвимите места .Не обяснимо е непрекъснато то преминаване на наша страна Последното това престъпление на над 121 мигранти е обеснение с нищо друго освен съ с създадени и поддържани канали за трафик на хора Включително с участие на служител
2
0
 
2
 
! Отговори
ГРОБ за ГЕРБ преди 1 година
Всички бягат от унищожения от фащиянска чума Афганистан...Сирия...Либия...
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искате да кажете 121 гости които отиват при баба Меркел за да хапнат кифлички.