Разследват сигнали за униформени, замесени в трафик на хора

"Гранична полиция" иска по-строги мерки срещу каналджийството
27
Разследват сигнали за униформени, замесени в трафик на хора
Снимка: БГНЕС

„Трябва да има по-строги мерки срещу каналджийството. Вече сме предлагали такива, ще ги предложим и на следващия парламент“, заяви пред Нова телевизия директорът на „Гранична полиция” комисар Росица Димитрова.
Тя увери, че и към момента се прави всичко възможно за осигуряване на границите ни предвид засиления мигрантски натиск. Имало подсилване на системите, започва и използването на дронове за превенция на миграцията.

„На 17 август Министерският съвет отпусна 1,5 млн. лв. за ремонт на оградата по границата ни с Турция и пътищата в района. Работим съвместно и с Европейската агенция за гранична и брегова охрана Frontex”, каза още ком. Димитрова.

Тя призна, че до нея са стигали сигнали за униформени, замесени в трафик на мигранти и те веднага са предавани на Дирекция „Вътрешна сигурност” за разследване.

„Трябва да отбележим, че в „Гранична полиция” има много честни и достойни хора, които работят денонощно при тежки условия”, отбеляза още ком. Димитрова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
4
 
! Отговори
МВР Е ОПГ преди 1 година
Хора милиционерите са най големите престъпници. Злоупотребата със власт е ежедневие и престъпните похвати също. Във всеки малак град криминална полиция са най големите гангстери ДО КОГА?
22
1
 
3
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Вече и на кучетата им е ясно,че най-преките участници за вкарването на незаконни емигранти в България са "служителите" на гранична полиция и митничарите и въпреки баснословните им печалби от всеки емигрант,имат великото нахалство да реват за по-големи заплати.Едно куче само когато умре се отучва да яде яйца.
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От рушведи на Мигрантите хората правят пари за по 2 апартамента в Бургас.. Какво се чудите . Докато няма промяна която никой не я прави няма да се случи нищо. Нито ПП нито ГГ нито никой няма да направи нищо. Единия лиже гъъзове на Америка другия не го *** третия си прави каквото иска. По добре да сме в 90 поне ще има ред и дисциплина и мафията ще оправи всичко
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви да има .. граничаря седи напост . Минава нарушителя стреля един път преди да прескочи ако нарушителя не спря стреля втори път. Ако нарушителя става по нахален директно котролен. И без това само Мъже от сирия идват в ЕС на Меркел
19
1
 
13
 
! Отговори
Йоско преди 1 година
Всички земат яко. Даже се бутат рулвети да те командироват на малко търново. С 3 месеца командировка там се изплаща апартаментю всеки в БГ мечтае за пара под масата. Кво да се прави
18
0
 
12
 
! Отговори
следДавател преди 1 година
"Тя призна, че до нея са стигали сигнали за униформени, замесени в трафик на мигранти и те веднага са предавани на Дирекция Вътрешна сигурност за разследване"....И кога ще излязат резултатите от тези разследвания?
17
0
 
10
 
! Отговори
СЕТИЛА СЕ преди 1 година
МАРА ДА СЕ ПОБАРА. МЕНТРАДЖИИ. ТОВА СЕ СЛУЧВА ОТ ГОДИНИ. ВСИЧКИ МЕРКИ БЯХА И ЩЕ БЪДАТ ДЕН ДО ПЛАДНЕ. ЗА НЯКОЛКО ГРОША МНОГО ХОРА НЕ УВАЖАВАТ НИ ЖИВОТА НИ ПРИНЦИПИ И ДОСТОЙНСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ ЧЕСТНО. МАРОДЕРИ.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
рашков и бсп вкараха старите бандити в мвр, наркодилъри, татуирани полицайки и тн. сега няма изчистване. пълно закриване на полицията и набор на нови чисти хора
15
1
 
5
 
! Отговори
умряла работа преди 1 година
Няма надежда!
14
0
 
3
 
! Отговори
Идват избори преди 1 година
И се пускат региоАНАЛНА демокрация,която тепърва ще започне от септември за да запазим България от заробване,а приори за Чиста и свята република ще трябва да сме обединени срещу душманина.
13
1
 
7
 
! Отговори
Все по нагли преди 1 година
Стават различните от Българския народ при предстоящи изборни събития и заиграване на феодалната 33годишна демокрация на схемата от Алъж-Вериж.
12
3
 
7
 
! Отговори
Във България от преди 1 година
33години се работи за спъването развитието на всичко Българско и родно и мултикултуризъм и атлантическия клуб на Сорос.
11
0
 
13
 
! Отговори
SS преди 1 година
Кой взе парите и кой пусна автобуса с мигрантите ? Май схемата е някой прибира кинтите после уж случайна проверка ? Мигрантите в лагер паричките си ги делкаме ! Само че тоя път нещата не се получиха !
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма престъпление, в което да не е намесен вътрешен човек на полиция или партия.
9
0
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Истината е че МВР не може да се справи с корупцията и бандитите с униформа.Късно е вече всичко вътре е проядено.
8
3
 
13
 
! Отговори
Жоката преди 1 година
За 12 години тиквата успя да построи стройна организация в органите на властта, която усърдно се труди за напълване на чекмеджетата.
7
0
 
17
 
! Отговори
Жестока истина. преди 1 година
В всяко РПУ всички полицай знаят кой взима от кой,защо,колко и как.Липсата на контрол и наказания докара полицията да се превърне в ОПГ,сега е много трудно да се изчисти ***,без дасе пролее кръв.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че те точно за това стават"униформени"!За едно лято жътва и да си купи апартамент!
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още вчера си зададох въпроса как става тоя номер - един цял рейс да премине нелегално границата, ама...
4
1
 
11
 
! Отговори
стига бе преди 1 година
Корумпирани служители в БГ ? Невъзможно.