Задържаха двама при спецакция в София

Тя е насочена срещу разпространението на наркотици
24 окт 2022 21:02, Красимир Ангелов
8
Задържаха двама при спецакция в София
Снимка: БГНЕС

Двама са задържани при специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотици, съобщи СДВР.

В центъра на столицата е задържан 20-годишен мъж, у когото са открити 67,25 грама коноп. Малко по-късно в Бусманци е арестуван и продавачът на наркотика - на 23 години.

При процесуално-следствените действия в дома му са иззети 587 дози лизергид (LSD), 214,26 грама коноп, найлонова чанта с халюциногенни гъби, 120 хапчета ривотрил, както и голяма парична сума и инвестиционно злато.

След доклад на материалите в Софийската градска прокуратура 23-годишният мъж е привлечен като обвиняем и с прокурорско постановление задържането му е удължено до 72 часа, а купувачът е с наложена мярка "парична гаранция".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Елена Ефремова преди 1 година
Не влизай в чужди апартаменти, не се съглашавай със сърби, не ползвай чужди телефони и не лъжи баща ми!!!!!! Всичко ще му кажа!!!!! Как се правите на шефове!!!!!! Ще те съдя, затова че лъжеш, че имаш фирма и представяш чужди същества за свои родители!!! Влизаш в чужди платени сръбски сайтове!!! Ще те съдя!!!!!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
Елена Ефремова преди 1 година
За Янка - руси и синеоки сърби за търговски директори, за Елена- платен сайт за запознанства със сърби, заплахи за живота и работата Йотов роми като Данчо-750423,Чачо-881019,.!За баща ни - да плаща масрафите на ***-*** фук от Асеновград-"работещите" по Нови Сад и Белград!!!!
5
0
 
2
 
! Отговори
Елена Ефремова преди 1 година
, представяща се за шефката в Бис и крада с пето Чачовци обират баща ни като го гарата да им плаща квартири те в Нови Сад!!!! До кога!!!!!! Артеро, от къде ти е крадени телефон!!!??
4
1
 
0
 
! Отговори
Елена Ефремова преди 1 година
Така значи крадете деца от Белград. Вчера вечерта бях при сръбски терапевт. Първо по българо-арабски сте се вмъкнати до родилното. После заедно с един друг сърбин сте убили бащата Милован. Хипнотерапевтът каза, че сте чакали да разберете кога Ясна захвърля бебето и чака военните да извикат Милован, за да може, когато вече е бременна пак, но от втория си рус и синеок съпруг, вие *** Булгаристански Чачовци и един сърбин да убиете Милован на 16.09.58!!!В наше време на гласа обирджии като Румяна
3
2
 
17
 
! Отговори
Браво! преди 1 година
Браво на софийските полицаи, но също така и на тяхното политическо и държавно ръководство, че дори във времена на тежка криза, те не жалят сили, а вместо това храбро и безкомпромисно се хвърлят в самоотвержено битки срещу могъщите зли нарко-картели и дори рискувайки, успяват да заловят не само консуматорите на коноп, но дори и по-големият му приятел, който продава и на други. Браво!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква е разликата между акция и спецакция? За един приятел питам?!
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а любимеца на мвр, семерджиев, ко мисли по въпроса? все пак заради неговите изцепки лъсна сеира на куките и сега се правят че работят, забивайки нож в гърба на по-дребни дилъри с които са работели едно време. Като цяло няма по противно и лъжливо нещо от политика и ченгето.