Пияна румънка удари такси с камиона си в Нова Загора

62-годишната жена е причинила значителни материални щети
25 окт 2022 12:33, Елка Василева
8
Пияна румънка удари такси с камиона си в Нова Загора
Снимка: архив, БГНЕС

В Нова Загора е задържана 62-годишна румънска гражданка, шофирала товарен автомобил с концентрация на алкохол над 1,2 промила. Това съобщиха от пресцентъра на областната полиция в Сливен.

Малко след полунощ на 24 октомври на ул.”Цар Освободител” в града тя е ударила таксиметров автомобил, като е причинила значителни материални щети. При произшествието няма пострадали.

Пробата за употреба на алкохол на жената, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат. Тя е отведена в РУ-Нова Загора и задържана за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

От 10 до 16 октомври в областта бе завишен контролът над товарните автомобили и автобуси, като бяха проверени 484 товарни автомобила и 118 автобуса с българска и чуждестранна регистрация. Установени са 123 нарушения на Закона за движение по пътищата, сред тях превишения на скорост, обезопасителни колани,  техническа неизправност и други нарушения. По време на акцията не бяха  установени водачи, употребили алкохол и/или наркотични вещества, посочва БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Да плати в натура преди 1 година
На таксиметровия шофйор една седмица интимни услуги
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бетер турска работа ейййййй