Велосипедист загина при катастрофа на пътя Русе-Кубрат

Той е бил ударен от товарен автомобил
28 окт 2022 12:31, Красимир Ангелов
10
Велосипедист загина при катастрофа на пътя Русе-Кубрат
Снимка: БГНЕС

Мъж на 36 години от Кубрат е загинал в тежка катастрофа тази нощ на пътя Русе-Кубрат, съобщиха от Областната дирекция на МВР.  

Сигналът за пътно-транспортното произшествие е получен около 21 часа снощи. При огледа на място е установено, че по пътя Русе – Кубрат, след село Беловец, товарен автомобил „Рено“ с прикачено полуремарке, управляван от 39-годишен водач от Кубрат, застига и блъска велосипедист, след което навлиза в лентата за насрещно движение и удря пътуващия в посока Беловец лек автомобил "Мерцедес", шофиран от 49-годишен мъж от град Тутракан.

В автомобила са пътували 49-годишна жена, 34-годишната й дъщеря и 8-годишната й внучка от русенското село Хотанца. Трите са транспортирани за преглед в Русе. Велосипедистът загива на място.

Пробите на водачите за алкохол са отрицателни. При направените тестове за наркотични вещества, пробата на водача на камиона реагира положително на "безодиазепини".

По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Спрете да ни занимавате с тия новини,че само ни дразните при положение , че ги пускате убийците! Какво да направя сега? Да отида аз ли да раздавам правосъдие?
5
1
 
1
 
! Отговори
No drama преди 1 година
Там българи не живеят.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Междукелищните пътища не са за велосипедисти. Особено нощем. Как се спира натоварен камион с полуремарке когато изведнъж в тъмното се очертае силуета на търсача на силни усещания който върти ***? Него ли да пометеш или да минеш в насрещото с надеждата да не идва кола срещу теб?
3
0
 
0
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 1 година
Мноо си проcc честно, мода.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото решение е ефективни присъди за шофиране от неправоспособни, пияни и дрогирани водачи! Хванат го дрогиран, и директно го карат в затвора, дори и с кратка присъда - да кажем 3 месеца! Без условни присъди, без глоби които не плащат и пр. глупости! Само това би имало превантивен ефект, иначе това безумие по пътищата ще продължава вечно
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моля за обяснение ЗАЩО не публикувахте мнението ми за значението на Румен Радев за ОЦЕЛЯВАНЕТО ни.