Обвиниха военнослужещ за убийство

Престъплението е извършено с незаконно притежаван пистолет
21 дек 2022 11:03, Петя Славова
23
Обвиниха военнослужещ за убийство
Снимка: БГНЕС

Военно-окръжната прокуратура в Пловдив внесе във Военен съд обвинителен акт срещу военнослужещ с инициали Г.И. за убийство.

Престъплението е извършено с незаконно притежаван пистолет, предава БГНЕС.

Обвиняемият живеел на семейни начала с основната свидетелка по делото, като двамата имали четири деца. От дълго време отношенията между родителите били влошени и те периодично се разделяли и събирали.

През месец април тази година обвиняемият разбрал, че майката на децата му и застреляният А.Л. се намират в стопанска постройка в землището на казанлъшко село.

След като употребил алкохол, той взел от дома си в същото село незаконно притежавания от него пневматичен пистолет, преработен като боен, и отишъл до постройката, в която се намирали свидетелката и А.Л.

Обвиняемият влязъл в помещението и след кратък скандал произвел близък изстрел в главата на пострадалия. Смъртта му е настъпила почти веднага.

По делото са разпитани множество свидетели, извършени са експертизи и са събрани писмени доказателства. Обвиняемият военнослужещ е бил задържан незабавно, мярката за неотклонение "задържане под стража" не е променяна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 21 - не само 6, а 7, 17 и 19. Да, когато един човек наранява партньора си емоционално той трабва да е готов за възмездие от всякакъв род. Смятам, че ако жената се беше ориентирала към нещо по-конструктивно, което да й отвлича вниманието в полезна за семейството насока, като например да си намери работа било то и за символична сума и беше оставила децата на бабите и дядовците или в някоя детска градина, в момента семейството им нямаше да е разбито и да оставят травма за цял живот на децата си.
17
0
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Ти наистина ли си N6 ? :)))
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 13 и 16 А бе ти да не си някакъв садист? Как така ще им отнемеш точно това нещо?!
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 14 - аз пък затова уважавам исляма. В Иран например е пълно с камери и като те хванат в изневяра получаваш екзекуция. Мъж, жена няма значение щом си позволяваш да накърняваш чувствата на най-близките ти - партньор, деца си ясен и влияеш негативно както на семейството така и на обществото. Четох, че и в Индонезия ще има същите закони от скоро понеже е пълно с разпаднали се семейства. Свободията унищожава обществото и дава властта в ръцете на слабите. За кокошка - няма прошка.
14
0
 
6
 
! Отговори
До 14 преди 1 година
Значи на леките жени все някой друг ви е виновен. Вие не носите отговорност за делата си.
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 14 - не съм казвал, че трябва да седи в дома. Децата най-добре ги отглеждат бабите и дядовците защото са мъдри, улегнали и имат свободно време. Изневярата е грозна черта. Има много начини да разнообразите сексуалния си живот като двойка, изневярата е само за най-пропадналите мъже и жени. Аз имам например отворена връзка и с жена ми редовно правим групов сeкс, а дори си имаме и отделни партньори обаче знаем за тях, а не се крием. Изневярата обаче е висша форма на лицемерие.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 15.Къде го крия ли.Явно си глупав малчуган.Под кръста надолу .И знаеш ли как се нарича?
11
0
 
1
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
До Анонимен 13 Къде си го крият тоя зъб бре, кажи да знаем и ние?
10
3
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Нали ти редовно пишеш тук, че жената трябва да си седи вкъщи, за да се посвети на домакинството? Не знаеш ли какъв калабалък от кандидатки да се омъжат за военен имаше още през соца, когато беше наказуемо да не работиш, а на омъжените жени, избрали да бъдат домакини не се гледаше с добро око? Де що е простовата мързелана искаше да е жена на военен, заради голямата заплата и за да се оправдае, че не работи, защото него го местят от поделение в поделение. И най-големият к/р/в/лък беше сред тях.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвременна българка за жена означава,пепелянка в пазвата.Един ден все ще те охапе и отрови не им ли извадиш"зъбът"навреме.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 9 - абе според мен е гръмнал мъжа, а не жената щото е по-лесно. Ако гръмне жената 4 деца независимо чии са остават на улицата и ще го намразят. Сега знаят, че майката е фуста и бащата в очите им е герой, а тя гнусeн парцaляк, с който ще живеят въпреки желанието си. Добре, че се е въздържал да не я утрепе нея за да има кой да му гледа децата докато излезе. После децата ще си ги гледа сам, а нея ще я заплюват заради салфетката за семенна течност, която е. Сама си е написала етикета.
7
2
 
4
 
! Отговори
До 8 преди 1 година
Не казваш как стоят нещата там, където има обичай всяка жена в ромската фамилия да може да бъде употребена от всеки един от мъжете. Тогава децата чии са?
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 8 Само дето ромките нямат мъже, а собственици, които ги купуват от бащите им и нерядко една и съща ромка сменя няколко собственика. Това не е ли правене на секс срещу пари?
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 7 Защо според теб онзи доктор в Пловдив гръмна крадеца, проникнал в негов имот? Защото е посегнал на чуждо. Сега добави и това, че е възможно военният и Дон-Жуанът да са се познавали. Ти как би постъпил с твой "приятел", който те прави за смях пред всички и може би вече е сътворил петото "твое" дете? Има и трети вариант - нищо чудно всички тези хора да са от етноса, в чиито среди проблемите се решават много по-темпераментно.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въпроса е защо е утрепал мъжа? Да не би мъжа да е изневерявал? Жената е свършила белята не той. А и по-интересния въпрос е... Колко от четерите деца са негови и дали не е глудал чужди гарчета... :D
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва жените го правят редовно. Запознах се с 1 военослужещ точно в посока Казанлък и оня ми се оплака, че жена му почнала да изневерява, а тъста и тъщата я покривали за да му прибират парите за детето. В днешно време е по-оферта да си вземеш пепелянка за домашен любимец.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама и уруспиятта заслужава същото. Ще си развява полите тя пред чужди мъже.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно. За тия дето крадат чужди булки, само куршум в главата.