23-годишна задържана за убийството на 50-годишен в Пловдив

Двамата се скарали и тя го простреляла смъртоносно
7 яну 2023 14:43, Елка Василева
56
23-годишна задържана за убийството на 50-годишен в Пловдив
Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

23-годишната Бериван Б. е задържана за убийството на 50-годишния Ивайло А., който е бил застрелян в блок 71 на пловдивския район "Тракия". Кървавият инцидент е станал навръх Богоявление около 18.50 часа. Тогава възникнал скандал в боксониерата, обитавана от мъжа. Съседи чули изстрели и падане на гилзи. Пристигналите на място криминалисти и линейка констатирали смъртта на Ивайло.

Според Окръжната прокуратура в Пловдив мъжът е бил прострелян с газов пистолет, при което е била засегната важна артерия.

В жилището се е намирала Бериван, приятелка на убития. Според първоначалните данни между двамата възникнал скандал, при който жената е простреляла мъжа. Оръжието е намерено в апартамента и е иззето като веществено доказателство. То е било притежавано от 50-годишния мъж. Във въпросната вечер младата жена му е била на гости, пише "24 часа".

Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да прецени основанията за повдигане на обвинение спрямо нея, както и тези за задържането ѝ за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
отново ми е изтрит коментар в този саит нормални ли са
35
0
 
1
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 година
"те са си такива"
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До дамите. Скъпи дами, научете се веднъж завинаги,че най-напред, парата в ръката и после оная работа в ХАЛКАТА.ЩОТО често стават грешки.Нито пари в ръката,нито оная работа в халката.В такъв случай и съдебната система е безсилна.Едно време имаше една съдийка,по бракоразводни дела.Та тя отсъждаше,пряко и веднъж с думите:-"Щом в колата му си се качила,значи с него си се съгласила".И нито сълзи,нито клетви я трогваха.Та като ве засърби или сама се оправи или без пари му се качи.
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До дамите. Скъпи дами, научете се веднъж завинаги, че най-напред, парата в ръката и после оная работа в ХАЛКАТА.ЩОТО често стават грешки.Нито пари в ръката, нито оная работа в халката.В такъв случай и съдебната система е безсилна.Едно време имаше една съдийска,по бтакоразводни дела.Та тя отсъждаше,пряко и веднъж с думите:-"Щом в колата му си се качила,значи с него си се съгласила".И нито сълзи,нито клетви я трогваха.Та като те загърби или сама се оправи или без пари му се качи.
32
0
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 1 година
До Асан Втората,дето е по-отдолу!
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Цветка. Е на гости му отишла и му била приятелка и той си показвал пищофа сигурно да я запознае по-отблизо с финансовите взаимоотношения. Кви са тия *** не знам отъкде се напълни България с подобни индивиди.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази е мислела да се женят , той се дърпал. Нещо не са се разбрали.
29
1
 
4
 
! Отговори
НСИ преди 1 година
Хайде още един апартамент на пазара... само миналата седмица, само в кв.Тракия има 78 починали! Средно по 40 апартамента се опразват на седмица! За Пловдив се опразват по 500 апартамента на месец! Миналата година в Пловдив са починали около 14 000!
28
1
 
11
 
! Отговори
Цветка преди 1 година
Ами който си поръчва плеймейтки по телефона и после не ще да си плати поръчката му се случват такива работи, момичето явно се е старало да си изкара парите и накрая такъв номер я е вбесил и го е гръмнала.
27
0
 
5
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Таа няма ли другу кво,а държи,а зимала пищоф ,а държи?
26
1
 
3
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Еииий докъдя стигнайми бряаа ? И малките пикли убийци а стават?
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
23-годишна отишла вечеpта на гости на 50-годишен мъж, а после възникнал някакъв споp, Онзи явно не се е отчел така, както гостенката е очаквала Тя пък не е пpедполагала, че с газов пистолет може да пpoизведе смъpтоносен изстpел.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С газов го гръмнала...?
23
3
 
8
 
! Отговори
Дин дзън преди 1 година
С газов пистолет може само да му запуши носната артерия за дишане. Може газовия да е бил преработен на боен тогава по се връзват нещата.
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кви са тия комбойци бе ?
21
2
 
15
 
! Отговори
Бериван преди 1 година
не барнала какво трябва, а убила. Ще я пуснат момата вероятно както често става при жените убили мъже което не се счита за насилие срещу мъжете
20
1
 
5
 
! Отговори
Най- преди 1 година
После незначителна промяна в процента убийци мъже: жени
19
1
 
10
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 1 година
Бериван......!!!Дали днес има имен ден поне на 50%?!
18
0
 
16
 
! Отговори
Млад поет преди 1 година
Ех, Бериван, Бериван да го беше държала на дървен, а не пиян
17
4
 
14
 
! Отговори
тя преди 1 година
Щом има "зимане -даване" с 27 години по- млада какво е очаквал може би "любов -" ха- ха ха?!