Разкриха 2 наркооранжерии в Кнежа

Откритите там растения марихуана са иззети от полицията
16 яну 2023 19:53, Красимир Ангелов
6
Разкриха 2 наркооранжерии в Кнежа
Снимка: БГНЕС

Две наркооранжерии са разкрити при специализирана полицейска операция в град Кнежа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.

В хода на операцията, проведена от служители на районното полицейско управление в Кнежа, е проверен имот на 63-годишен мъж. На пода на стопанската постройка полицаите откриват капак, който води до специално пригодено помещение, вкопано в земята на дълбочина 2,20 метра.

Мястото е пригодено за оранжерия за отглеждане на растения от рода на конопа, оборудвано с осветителни лед тела и вентилатори. Влизането се е осъществявало посредством асансьорно съоръжение, отбелязва БТА.

Иззети са 111 саксии, засадени с марихуана с височина от два до шест см и още 55 с растения, високи от 90 до 120 см. На място е намерена и иззета едноцевна пневматична пушка, преработена за стрелба с боеприпаси за огнестрелно оръжие, 150 боеприпаси и самоделен заглушител.

На друг адрес в Кнежа, в имот, обитаван от 49-годишна жена, е открита втора подземна наркооранжерия. Тя също е оборудвана с инсталация за отглеждане на марихуана. В помещението са намерени и иззети 50 саксии със засадени в тях растения с височина от 90 см. На полевия наркотест те са реагирали на марихуана.

По случаите са образувани досъдебни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Полицията преди 1 година
не е умна! Това не са наркотици!
5
0
 
1
 
! Отговори
от Кърчово преди 1 година
Холандците се уплашиха от българите точно заради марихуаната.Те се славят със добрата си продукция и високото качество.Обаче не могат да се мерят със ,, всичко българско и родно,любя ,тача и милея .." Холандия ще изгуби много милиарди от легализирането на марихуаната в нова членка на Шенгеня.Вие да не мислите че ни подрязаха крилцата,защото ни миришат чорапите?? Неееее ,нееее мъдрият е казал: ,,Каквото и да ти говорят,знай че винаги става дума за пари".Там всичко се гледа под найлон,тик на слънц
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде легализирайте марихуаната, хората изкарват пари в Кнежа, как да я населим тази териротия. Прекрасна оранжерия, те са си фермери, това че има хора които употребяват тяхна вина ли е
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление оставиха хората от Северна България без поминък и всеки гледа да се спасява по какъвто и да е начин.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трудят се хората.Като няма прокупсия от новата"гилдия"плюят на тая ореси и си приготвят"кеф"във саксияТова е шега, разбира сеВ Холандия,марихуаната е разрешена,но производството и е забраненоТа нашите я произвеждат а наркотърговците я търгуват законно тамДаже и във фургони и ремаркета за тирове я отглеждат и я пренасят през границата почти законноЗатова и Холандия и Австрия бяха против да бъдем в шегенЗащото дефекто ще се окаже, че няма да има граница за наркопроизводителитеА печалбата законна
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Oт тaм ли иgaт kpиcтaлитe зa Hekcoтo?