Момиче от столичния кв. "Ботунец" е намерено мъртво

Водеща версия е, че се касае за самоубийство
5 фев 2023 11:41, Елка Василева
40
 Момиче от столичния кв. "Ботунец" е намерено мъртво
Снимка: архив, БГНЕС

21-годишното момиче от столичния кв. "Ботунец" е намерено мъртво.

Ива е изчезнала на 30 януари. Родителите ѝ последно говорили с нея тогава на обяд.

Полицията работи по всички версии, но за момента водеща е, че се касае за самоубийство. Няма данни да е била изнасилена, съобщи БНТ.

Част от тялото е било обгорено, като до него е открита малка бутилка от парфюм. Не са открити следи от силно запалими вещества - бензин и други.

Момичето беше обявено за издирване на 31 януари по молба на нейни роднини.

Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство по чл. 127 от НК. Престъплението е от компетентността на Софийска районна прокуратура.
 


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
3
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
УЖАС И МЕН МАРИЯ КОЗАРОВА СЕ ОПИТА ДА МЕ УБИЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ЕДВА ОЖИВЯХ И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО ЩЕ СЪМ ЖИВА ОЩЕ С НЕЙНИТЕ НАПАДЕНИЯ СЪСТОЯНИЕТО МИ Е МНОГО ТЕЖКО ОТ ШЕСТ ГОДИНИ
30
2
 
8
 
! Отговори
Не точно преди 1 месец
До Роза Чети и други сайтове. Там пише повече. А може и вече да са покрили инфото. Вчера през нощта излязоха първите новини. Възможно е да прикриват някого.
29
1
 
11
 
! Отговори
Уви преди 1 месец
Поредното убийство обявено за самоубийство.
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 24Не е етноса. Като пишеш тук, толкова ли нямаш мозък да провериш в гугъл каква е? Освен това тези от етноса никой не ги издирва. Те са си дискриминирани първо от своята си така наречена общност, за която жените не са хора, с някакви изключения. Ето затова не трябва да се цензурират мнения, че България вече се циг анизира. Всеки не знам си кой поред прави неща извън закона, краде, убива, изнасилва, пребива, бие редовно някой. Тази "държава" отглежда хора без души, пълен провал.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По скоро някой с връзки, който има Възможности да склонява към Самоубийство например
26
1
 
6
 
! Отговори
от милиционери преди 1 месец
на промяната толкова. Учили ли сте пазарна икономика.Зер, ако убиеца е син на някоя маловажна клечка, тъпкана с пачки, няма убийство.
25
0
 
8
 
! Отговори
Правилно преди 1 месец
До Роза Определено не се е изнасилила сама.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
15 номер, ако се инжектира редовно с тестостерон, ще стане истински мъж и ще разбере. Много харесах обяснението на жената, която стреляла с оловен куршум в земята при спора за бръснарница, за да не нарани никого. Ако била искала, можела от главата до петите, затова била невинна. Имала и втори пълнител. А стоппатроните били по-опасни, защото били торбички от малки сачми. Барикадирала се 8 часа от полицията, защото не знаела защо. Казах си, ето защо затворът за жени е само един, а за мъжете са 100
23
0
 
14
 
! Отговори
Роза преди 1 месец
Случаят е неясен!В други сайтове може би има повече подробности.Но категорично не ми прилича на самоубийство!
22
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Момичето от етноса ли е? Ако е, тогава трябва да се проучи дали не са се опитали насила да я омъжат за някого, а тя да не е искала и да е избягала с цел да се крие от близките си. Или пък дали не е намесен някой кандидат-жених, на когото тя лично да е отказала и той да се е обидил и амбицирал. Каквато и да е истината, жалко за момичето. Дано на Оня свят да е по-добре.
21
1
 
5
 
! Отговори
ПорЦелан преди 1 месец
Даже още като съществуваше "Кремиковци" и това място се поддържаше криво-ляво, първата мисъл на човек попаднал за пръв път там, беше да се самоубие.
20
1
 
12
 
! Отговори
До До 15 преди 1 месец
Не си прав да се подиграваш. Първата част от написаното oт N 15 напълно отговаря на истината. Опасно е сама жена да е извън дома си по тъмно, а законодателството ни е такова, че е трудно да бъдат осъдени изнасилвачите. Ако пък няма изнасилване, а само тормоз чрез нелепи закачки или заплахи, тогава никой не се занимава с насилника, защото "Ами то няма нищо, защо се оплакваш?" Не мога да се съглася само с това, че според нея бълг.мъже масово били такива. Има и свестни, но и мар.дите не са малко.
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Суетата умира последна. Парфюмът е за ухаещ на Нина Ричи труп.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз чета коментарите на американци и британци и руснаци, и разбирам колко са еднакви, промити мозъци, еднакви в глуппостта си и досадни.
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой се самоубива, заливайки се с парфюм (шишенцата са съвсем малки!) и после запалвайки се?! Бог да прости девойчето, съболезнования на нейните близки. Но цялата тази история звучи много странно. Освен ако няма и други факти, които полицията засега не огласява.
16
8
 
2
 
! Отговори
До 15 преди 1 месец
Ти освен, че си жена си и детсвена нали.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да го прости момичето. А сега една безплатна реклама.Ако някой път ви обхване яконосталгията като мен прочетете коментарите по днес. бг. и ще ви мине. .
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1Ей, нямам търпение да усъвършенстват технологиите, уродеее, и такива като теб превантивно да ги трепереме!
13
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз съм жена и вече ме е страх дори след 6.30 да съм на улицата в голям град, ако е тъмно. Пълно е с психично болни или надрусани, или пияни, озверели мъже без никакви ценности, които знаят, че не само никой няма да ги санкционира, но даже ще им се радват, ще се застъпват за тях, ще ги прикриват! Масово мъжете в България са мръсни, зли, просссти, лудииии, зловещи, напълно непоносими! Всяка моя приятелка казва, че ако не се беше омъжила на 20, никога нямаше да го направи!
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При Боко се запалваха по-успешно. Успехите при Боко бяха греещи.