Арестуваха мъже от Разград за трафик на мигранти

Чужденците са открити в кола край село Нацовци
8
Арестуваха мъже от Разград за трафик на мигранти
Снимка: БГНЕС

Двама мъже от Разград са задържани за трафик на мигранти. Полицейските действия са осъществени от служители на Областната дирекция на МВР във Велико Търново и колегите им от разградската дирекция, съобщиха от ОД на МВР в Разград.

На 1 март около 21:30 часа в района на великотърновското село Нацовци при проверка на лек автомобил „Мерцедес“ се установява, че се превозват 13 чужди граждани, четирима от които непълнолетни, по първоначални данни афганистанци. Незаконните мигранти са отведени в Районното управление на МВР във Велико Търново, а водачът на автомобила – 26-годишен от Разград, известен на полицията и осъждан, е задържан.

Паралелно с "Мерцедес"-а се е движел и лек автомобил „БМВ“, който също превозвал незаконно чужденци, но неговият водач успял да избегне полицейската проверка. Веднага са организирани полицейски постове и в ранните часове на 2 март от патрулен екип са задържани пътуващите в „БМВ“-то двама младежи от Разград на 21 години.

Събраните материали по случая са докладвани в прокуратурата.

Привлечени като обвиняеми са 26-годишният водач на „Мерцедес“-а и 21-годишният шофьор на „БМВ“-то, като на по-големия е наложена постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момичета от полицията кога ще арестувате нашите 240бандита?
6
1
 
4
 
! Отговори
натовски лентяй преди 1 година
хванали пуснали и се прехвърлени на прокарутурата до следващите -по убита страна от нашата ням аникъде по света-ами от къд евлезли през Марс
5
1
 
2
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Поредният предизборен П Р. Как до няколко месеца всички беше наред, сега се сетиха да ги ловят? Няма да ви пуснат в ШЕНГЕН. "КЪСНО Е ЧАДО МОЕ."
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От статията става ясно че от двамата задържани бандити, единия вече е пуснат, а най-вероятно и другия ще го пуснат до 24 часа! После да не се чудите след поредната трагедия...
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето кой го прави пума пума пума пума
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво са правели във Великотърновско? Откъде са влезли в България и откъде е трябвало да излязат?
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
местен разградчанин трафикирал местни разградчани