Жена е заподозряна за отравянето на шест кучета и птици

Случаят е от Враца
1 май 2023 17:56, Йоана Цонева
46
Жена е заподозряна за отравянето на шест кучета и птици
Снимка: БГНЕС

Шест кучета, гълъби и други птици са отровени в района на складова база във Враца.

На записите на охранителните камери се вижда, че извършител е жена. Жители са успели да спасят едно куче.

На място са изпратени служители на БАБХ и на полицията, съобщи bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тука в тоя долнопробен сайт за уж новини много се трият коментари...а пък като гледам умственото ниво на останалите...гола вода. Пълно с комплексирани психари. Връщайте се по селата ей хора, там ви е мястото. Тоя Жельо Желев грешка направи дето изпусна хората по големите градове да щъкат
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
50 и 60те години кучетата се отравяха,властта ходеше по дворовете и ликвидираше,така се правеше и в Китай,но с ваксини против кромид,може би все още...Двуноги кучета депопулизират други двуноги.
28
3
 
3
 
! Отговори
до 31 преди 11 месеца
Като се изкажеш, че било доказано, кой го е доказал? Дисертация писал ли е? Можеш ли да дадеш референция към научния труд?
27
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Проблемът не е в кучетата, котките или каквито и да е животни.. Абсолютно същото е отношението и към възрастните хора, хората с увреждания макар и не толкова явно, но разбира се - няма да го признаем! Менталното ниво на едно общество се измерва с отношението към животните и възрастните хора и това не го казвам аз (за съжаление) а е доказана научна теза. Е, сами можем да си направим извода на какво ниво сме като общество..
26
5
 
13
 
! Отговори
Истанбулец преди 11 месеца
Ни можи да е жина! Жинити никога не правят лоши неща. Те са само жертви на насилие.
25
18
 
13
 
! Отговори
Lora преди 11 месеца
До НовАйде селяните от село с възгледи относно къде се гледат животни се включиха отново. Кучета са живели с хората в пещерите от дълбока древност. Има достатъчно събрани доказателства. Кучето живее с хората в техния хабитат. Кучетата не са вълци да ги пуснеш в гората. Има бездомни животни защото има безтоговорни и безхаберни хора. Те не се се намерили сами на улицата. В цивилизованите държави, в които има куче във всеки втори дом - и в гардовте и селата, има и система за грижа за бездомните.
24
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ако всеки ден ходиш по тъмно на работа, със страх от глутница кучета идва момент в който казваш "Не мога повече"
23
27
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бог гледа и наказва. Ще ври в казана няма как да се спаси.
22
28
 
9
 
! Отговори
Никой преди 11 месеца
Майка и *** тая,дано се завърти колелото на нейното семейство да се случи по лошо
21
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Заради тия кучета, са пострадали гълъби и други птици. Горките.
20
38
 
52
 
! Отговори
Нов преди 11 месеца
Най-доброто бездомно куче е елиминираното куче. Който иска кучета, да си ги гледа в къщи на частния имот. Не да ги разкарва всеки ден на обществени места да се из хождат и да си оставят кучешките щастия за нас да ги прескачаме, газим по невнимание и да ги събираме, за да не са ни пред вратата. А уличните превъзходни изобщо нямат място в едно цивилизовано общество. Градовете са за хората, не за животни, които са опасни за хората и представляват медицински риск, разпространявайки много болести.
19
1
 
59
 
! Отговори
Амонимен преди 11 месеца
До Анонимен Да проблема е в хората,които не са отговорни за да гледат кучета и липсата на контрол.Всякокуче трябва да се чипира и контролира от ветеринар .Кучетата не са за всеки особенно за невежите.
18
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
а колко народ изтровиха демократичните "бизнесмени" - направо това си е подигравка с хората- престанете
17
12
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Проблемът не са кучетата, а хората. Ами хич не ви се иска да си го признаете.
16
2
 
25
 
! Отговори
Биотехнолог преди 11 месеца
До ЕкологаВ аптечната мрежа няма хапчета за хора за вътрешни ***.Спряха нашето производството с натиск от гиганти в бранша,а внос от няколко години в България няма.Попаднали в тялото *** предизвикват стотици други болести много от тях хронични като ревматоиден артрид,астма,диябет,язви,тумори и мн др. После се продават лекарства за десетки хиляди лева на един клиент в продължение на целия му живот вместо само едно хапче за против *** за левче ...
15
25
 
42
 
! Отговори
Хан Тервел преди 11 месеца
Голяма работа-свършила работата на Общината!
14
7
 
39
 
! Отговори
Еколога преди 11 месеца
До ЛинейкаджияКучешката тения се разпространява много лесно от едно аки на центъра на града при сухо и ветровито време може да зарази хиляди Столицанина.Яцата на тенията са много леки и полепват про праха и попадат с прашен въздух в тялото и за няколко години ако не се лекува пробиват черва, дробове стигат дори до очите.Давайте всеки месец хапче на кучето за вътрешни *** ,а ако изхвърли тении давайте през 14 дена.Хапчето не убива яйцата ,а те се развиват за 15 дена до половозряла тения!
13
8
 
47
 
! Отговори
Линейкаджия преди 11 месеца
В западна европа бездомни кучета няма или ги приспиват или ги дават на някой дето иска да ги гледа .Тук целата държава стана кучкарник.глудници разкъсват жени деца дори професор насред Столицата бяха разкъсали преди години.Дане говорим за тенията ,която ако не се открие навреме е смъртоносна особенно при деца.Имаше едно ромче при аутопсията му бяха открити стотици тении в гърлото умряло от задушаване.Имаше тении дори в сърцето и мозъка бяха достигнали смърта е била необратима...
12
31
 
50
 
! Отговори
gogo преди 11 месеца
Бездомните кучета трябва така или иначе да се ликвидират. Ако се беше сравила с тях системата, местната власт или кой да е друг, нямаше да се стига до самоуправство и тровене. Но като не става по друг начин, всеки начин е добър
11
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много сте ербап с кучетата, ама с политиците нещо хич не ви бива. А те са по-големият проблем.