В Бургас разбиха група за кражби на автомобили

Трима души са задържани
Обновена: 17 юли 2023 11:04 | 17 юли 2023 11:04, Анисия Иванова
3
В Бургас разбиха група за кражби на автомобили
Снимка: БГНЕС

Бургаската полиция разби група за кражби на автомобили. В ареста са задържани трима мъже – 38-годишен от Враца, 23-годишен от Благоевград и на 44 години от Видин.

По данни на полицията те са съпричастни в кражбата на автомобил от Слънчев бряг на 14 юли. При претърсване на хотелските им стаи и управлявани автомобили са иззети специализирана техника за привеждане в движение на коли, автомобилни ключове, ръкавици, маски за лице и множество мобилни телефони, съобщи БНР.

Отнетият автомобил е открит заедно с други леки автомобили, противозаконно отнети от територията на ОДМВР – Бургас, в сливенското село Гавраилово. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Явно не работят за застрахователите, та са ги хванали.
2
0
 
1
 
! Отговори
АнонимЦИГАНЕТОен преди 9 месеца
сърница са електората на СОКОЛА
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"в сливенското село Гавраилово" - Просто трябва да се разходи човек из цяла сливенска област и ще види, че има дворове с коли за по 1 милион лева обща. Понякога изхитряват и ги паркират пред къщите, уж че един на жена, друг на тъщата, два на децата и плаюат по 500-1000 лева на седмица, на когото трбява, да не ги закачат. Тея явно да псопуснали