Полицията се хвали, открила три стръка канабис в двор

Той е собственост на 63-годишна жена
27 юли 2023 11:02, Александър Попов
57
Полицията се хвали, открила три стръка канабис в двор
Снимка: БГНЕС

В хода на проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, на 26 юли в Кресна е извършена проверка на къща и прилежащо към нея дворно място, обитавани от 63-годишна жителка на града, съобщиха от полицията.

В двора на имота криминалисти открили засадени три растения, реагиращи положително на канабис, чиято листна маса е с общо тегло около 0,520 килограма, информират от полицията.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: МВРканабис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето и подходящата дата за национален празник
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали се знае че това расте навсякаде?Ако има мак в полето. Това значи ли че хората го отглеждат за маково семе??
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имах един приятел, който павкаше с жена си по цял ден цигари. Срещнах ги случайно след 20 години. Отидохме на ресторант и гледам, че не пуши. Питам го: Къде ти са цигарите? Заедно с жена ми спряхме да инвестираме в цигарената индустрия от 15 години! Е как стана това. Ми отидохме в чужбина и там ни показаха как лесно се отказва пушенето на цигари! Запалваш си една маришка, след това следващия месец още една и след шест месеца ни маришка те гони, ни тютюнчето те гони да плащаш за тия пушаци!
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пено *** от тоя чай цял ден се хиля кат ненормална.
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се ли сетиха, че хората ще им се смеят?
21
0
 
25
 
! Отговори
реалист! преди 1 година
Поздравления !Такива актове ме карат да се чуствам по-спокоен и сигурен когато ходя на почивка в къща за гости из селата / Винаги съм смятал, че именно +60 годишните баби и дедита контролират голям % от наркотрафика в БГ
20
0
 
13
 
! Отговори
ХХХ преди 1 година
Хванали жена с 6 кила различни наркотици (Канабис , екстази , амфетамин , метамфетамин) грозят я най много 2 години затвор или само глоба от 100 до 300 лв ! ....Тая женица с тия 3 стръка които явно са на някой от чедата и ....да не я тикнат за 5 год при първоначален строг режим ? Знам случай от преди години по нашия край бяха хванали някакъв със над 60 кг хероин ....лежа цели 3 месеца !
19
0
 
6
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Абе взимай си -2800 пьк нека си зле даже и при харвадските цени
18
0
 
20
 
! Отговори
...в същото време преди 1 година
в НС управляват истински престъпници. На ачика седят и ни се смеят. Помните ли случая с глобената от НАП баба, която продавала бурканчета сладко в двора на църквата без да има регистрирана фирма и касов апарат?
17
0
 
13
 
! Отговори
Шиб ана милицунерска преди 1 година
Заддунайка!Народа мизерства ушев саво хора прибира!!!
16
0
 
20
 
! Отговори
Затова ли им преди 1 година
Увеличиха заплатите на ушевите корумпета!Да отчитат дейност а 1 грам трева а 10 човека умряха от синтетична дрога и няма проблем!
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей.. Хванаха Гриселда Бланко от Кресна. Та акъл и коса под фуражка не виреят, ама поне да си бяха направили труда да прочетат 3 реда. Канабисът цъфти в края на лятото и е двудомно растение - мъжки и женски. Употребяват се женските съцветия. А сега полицаите могат само да си направят едно въже, та белким се обесят на него и ни спестят бъдещите издънки. Даже Румъния декриминализира тоя бурен. Старите хора го садят между картофите срещу колорадски бръмбари.
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не случайно в белите държави е декриминализирана, за да се занимават полицаите им с истинската престъпност - оръжие, дрога (хероин, кокаин, фентанил), корупция и т.н., а тук не се декриминализира, за да може истинската престъпност да си вее байрака, а обикновения гражданин да живее в страх
13
0
 
19
 
! Отговори
Колебаещ се преди 1 година
не знам, да се смея ли или да плача? Знам, че в полицията не са много интелигентни с IQ от порядъка на ПИ (Питагоровото число, 3,14) няма как но това е рекорд. Доколкото знам тревата я пушат, а не я пасат т.е. в сухо състояние, така че измерените 520 грама са фалшифициращи обстоятелства по делото! В сухо, консумативно състояние са сигурно не повече от 4-5 грама, знаейки, че растенията съдържат средно 90% вода! Така, че бабата може и да окяри, ако си намери добър адвокат!
12
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веднага медали за героите,не мога да си представя на какво напрежение са били подложени по време на акцията!
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всички баби, които садят коноп около картофите си против колорадски бръмбар са по-големи престъпници от убийците и дилърите на хероин, браво на бг полицията, пак да ви увеличат заплатите
10
0
 
21
 
! Отговори
През Пристанище преди 1 година
Варна влизат тонове дрога те за есин грам трева се правят на големи мъже ушеви меки китки!
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нали за това не декриминализират растението, за да симулират дейност мързеливите полицаи, иначе умирали били хора от фентанил.... не е проблем
8
2
 
5
 
! Отговори
Тревоманче преди 1 година
До Мръсни ушеви Там е легално ама на определени за това места.
7
0
 
23
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 година
Голям удар по наркомафията брей. Пълнят арестите с шанаджии хванати с по няколко грама а супервайзорите на Фирмата като Семерджиев карат с двеста и без книжка в центъра.