Задържаха трима за грабеж в Кърджали

Те нападнали 32-годишна жена посред бял ден
21 авг 2023 16:09, Красимир Ангелов
5
Задържаха трима за грабеж в Кърджали
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Районното управление в Кърджали разкриха грабеж и задържаха предполагаемите извършители, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Престъплението е осъществено около 16:00 часа на 19 август.

Тогава на улица в областния център 32-годишна жена била нападната от трима, които й нанесли побой и отнели 60 лева и хранителни продукти.

След сигнала са били установени мъжете на 21 г., 26 г. и 39 г. Инкриминираните вещи са  иззети и са на съхранение в полицейското управление. Извършителите на грабежа са задържани за срок до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство за грабеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сигурно са от онези, които в България се представят за турци, но не са и живеят в едни много весели махали, където мощни уредби дънят децибели нощно време, щото собствениците им са трайно безработни и денем спят. В чужбина пък казват, че са българи и създават у тамошните хора впечатление, че българите са с по 20 слънчеви бани по рождение.
4
0
 
3
 
! Отговори
Малиии.... преди 8 месеца
Зимъска шъ стани опасну да ходиш по улиците на Бг с пълна чантъ с хранителни продукти! Май шъ требва да охранявам бабата с двете "внучета" - Доберманчу и Питбулчу, кога ходи да пазарувъ!?
3
0
 
4
 
! Отговори
Ром"с преди 8 месеца
Ето сега трябва да проработи добре българската изгнила съдебна система ,насред бял ден да грабят жена ,това означава ,че рецидивистите знаят ,че нищо няма да им се случи,щото е прогнила българската съдебната сиистема.Еми ако не ги/се "смилостовят" с условна присъда ,то трябва по макс д бъдат наказани.По-добре е да се направи един голям затвор за 50 000 човека в Странджа -Сакар и 2-3 години да работи добре съдебната система и да има отделно крило за съдии и прокорори които се "смилостяват" ..
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Докато полицията разследва храната на жената ще става ли за ядене? И кой ще й даде 60 лева, докато парите са й в управлението?Май жертвата ще стане жертва и на разследването.
1
0
 
10
 
! Отговори
тва ще да са преди 8 месеца
сали, яшар и кокошкар изгладнели от маалата до пазара в к-ли