Собственик на имот е задържан, заловил и пребил мъж в стопанството си

Направена е животоспасяваща операция на пострадалия, той е в кома
Обновена: 30 авг 2023 19:54 | 30 авг 2023 19:47, Елка Василева
63
Собственик на имот е задържан, заловил и пребил мъж в стопанството си
Снимка: архив, БГНЕС

Полицията в Плевен задържа собственик на имот, пребил 39-годишен мъж в стопанството си в село Опанец.

Собственикът е извършил побой с дръжката на инструмент, след като заловил 39-годишния мъж, който се опитвал да открадне проводник за трифазен ток.

Пострадалият е открит в безпомощно състояние около 04:20 часа сутринта на 29 август. Имал е кръв по лицето, разкъсно-контузни рани по главата и избити зъби. Бил е откаран в болница, но отказал хоспитализация.

По-късно е открит в безпомощно състояние в микробус и по спешност настанен за лечение в клиника по неврохирургия с тежка черепно-мозъчна травма. Направена му е животоспасяваща операция и е настанен в реанимация в медикаментозна кома.

Местопроизшествието е посетено от полицейски служители. Намерени и иззети са множество следи от биологичен материал, отнетият проводник, както и дървената дръжка. 55-годишният собственик е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
3
 
! Отговори
zxcv преди 7 месеца
*** си ли тражи там?
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На цветнокожите само като в Тексас - хванеш ли ги в твоя имот, трепване. Сега ще видите как полицията ще си свърши работата перфектно, щото е пострадал цветнокож. Ако беше успял да избяга, полицаите щяха да почнат да се туткат, нищо не може да се направи.
48
3
 
1
 
! Отговори
Ку-ку преди 7 месеца
Тук не е Тексас и няма право да го трепи в двора си.
47
1
 
5
 
! Отговори
Банкеръ преди 7 месеца
Все пак човека учтиво го е помолил да върне кабела на мястото му,но шведа отказал и се ударил в сапа седем осем пъти.Пусти и сап по корав от кокалите на шведа.По добре да беше го заровил плитко и едва ли щеше да има проблем със здравно неосигурен пациент болницата.Този повече няма.да.краде със сигурност.
46
0
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 7 месеца
Значи два пъти е бит, първият път е отказал помощ, ама вторият път едва не са му светили маслото май. Не си е научил урока, щеше само с разбити зъби да се отърве.
45
0
 
1
 
! Отговори
krasi преди 7 месеца
До Анонимензатова следващия път,прокурора на мекица
44
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Пребил? Или се е бранил от агресивен крадец? Докога ще ни търсят сметка и ще ни санкционират заради това, че браним живота и собствеността си от криминални типове, нахлули неканени в имотите ни за да грабят?
43
0
 
20
 
! Отговори
Къде е държавата? преди 7 месеца
Защо никой не протестира, човека си защитава собствеността, закона трябва да се измени в полза на хората които си защитават семейството и собствеността от такива крадци.
42
0
 
2
 
! Отговори
SS преди 7 месеца
До 44 СКОРО ЩЕ ИМА МНОГО ГЛАДНИ . И НЯМА ДА МОЖЕШ НА ВСИЧКИ ДА ДАДЕШ ХРАНА .
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Помислете кой има сметка от калпаво правосъдие - хората, които получават заплати и хонорари за борба с престъпността. Ако няма престъпност - няма хонорари, няма заплати.
40
0
 
3
 
! Отговори
SS преди 7 месеца
До 39 .Не комент.закона .!!! Нито пенсиите на бабите .Ако ви хванат за първи път да крадете и стойността е под 2 Мин заплати ще се разминете само с предупредителен протокол .Тоест да не правите повече така .Затова ако нямате пари и сте гладни...?
39
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 7 месеца
Тук уважаеми читатели е обратното .Апашите имат оръжие ,чесните хора НЕ .
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До SS /18/ Щом казваш, сигурно е така. Но две минимални заплати може да са равни на три пенсии на някоя баба вдовица, която няма откъде другаде да получи пари, за да преживее три месеца. Значи законът е калпав.
37
0
 
10
 
! Отговори
SS преди 7 месеца
32Продълж..В друг град в Тексас влезнах в огромен магазин нещо като МОЛ .На втория етаж до парфюмерията имаше оръжеен магазин . И аз като муха на л.й.но право там .Продавача ми каза,мога да ти продам почти всичко с изключения на атомна бомба .Но бизнеса нещо куца. Тук всеки има оръжие и не купуват много . Престъпност има ли? Той кимна с глава .Има но слабо .Кой иска да го застрелят?
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво е трябва да направи собственика на имот, след като залови крадеца? Да го почрпи с кафе ли? И да му каже пак да заповяда?
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Он е влязъл да бере каквото не е сял нали ? Но няма да пишем нещата с истинските им имена нали ? После че пищите но няма да има кой да ви чуе.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С шведите няма друг начин. Те не знаят какво е закон. Той не е з тях. И сега ще съдят човека защото се е пазил...
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво! Дайте му награда. Човекът е спестил пари от държавния бюджет и се е справил сам! Браво! Хвала!
32
0
 
5
 
! Отговори
SS преди 7 месеца
31Продълж.Поискаха ми документите .Шерифът ме попита .От къде си синко? От Източна Европа . И кой вятър те довя чак до тук? Дойдох да се порадвам на тексаското слънце маршал .А хубаво.Стой мирен,спазвай законите на щата защото тук не си поплюваме.И помощникът му ми върна паспорта . Като излезнаха ,прихнах да се смея .
31
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 7 месеца
Бях в едно градче и влезнах в едно като бар ли,или заведение за бързо хранене .С моя лош английски и акцент светя отвсякъде .Сигурно съм се сторил на някого подозрителен защото 10 минути след това дойде полицейска кола .Беше месния шериф нисък ,а помощникът му 2пъти по едър от него с огромен Смит и Уесън на кръста .