Българин загинал след нападение с нож във Великобритания

Заподорзеният бил познат на жертвата
1 сеп 2023 23:03, Стела Стоянова
29
Българин загинал след нападение с нож във Великобритания
Снимка БГНЕС, архив

20-годишният българин Цветомир Генов е загинал след нападение с нож в Гейнсбъро Клоуз, Солсбъри на 22 август, съобщава ВВС.

Обвиняем за убийството е 25-годишният Морис Джоунс Солсбъри, който се очаква да се яви в Кралския съд в Солсбъри за предварително изслушване на 14 декември.

Българинът е намушкан с нож малко преди обяд на улица в Солсбъри. Оказана му е спешна помощ, но е обявен за мъртъв на мястото на инцидента. Полицията в Уилтшър смята, че заподозреният е познат на жертвата.

Това е вторият инцидент с българин във Великобритания в рамките на година, 21-годишният Габриел Стоянов е прободен смъртоносно след свада в автобус през ноември миналата година. Трима младежи са признати за виновни за убийството на българския студент в Лондон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нормално за ЮжноАзиято АфриканоЛатиноИндиянският западен Европейстан и белите западностанци и те с промити мозъци считат горнонаписаните за свой Братя а нас за Врагове много големи съюз сме както каза кукоригото Варела жузе Европейстан е запустяла с плевели градина. А де са наши управляващи България Роми да защитят Българите по чужбина
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
БОГ да го прости човека!!! Но на драпащите със зъби и нокти наивници да се докопат до ингилизия им се налага да платят висока цена,а имено с живота си! За съжаление всички продажни политици,които от 34год. управляват БЪЛГАРИЯ с неистов жар прогониха милиони млади БЪЛГАРИ навън,за да могат по-лесно да довършат РОДИНАТА ни,изпълнявайки заповедите на западните си господари!!! БОГ да пази ОТЕЧЕСТВОТО ни!!!
23
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защо не ходите в Русия?
22
4
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 7 месеца
До Санджак aми, идат избори. за количеството агресивни изречения дето по нареждане отгоре трябва да напълнят ефира може да си вадите изводи от това какви ококорени снимки публикуват на резидента тук, и радикализирането на "независимите и обединителни речи" дето взе да бълва през 15 минути.
21
0
 
3
 
! Отговори
Санджак преди 7 месеца
Претоплени манджа ни сервират.
20
2
 
4
 
! Отговори
читалище заря преди 7 месеца
читалището, загинал е ако е отишъл доброволец в украйна. българин е убит след нападение с нож в наглия.
19
0
 
10
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 7 месеца
у чуждо село и керемидите бият. ората с вишо е редно да разберат че многомилионните градове не са чалготеката в провинциалното градче и че е много вероятно на никой да му не дреме че познаваш ора. също така и че като ти кажат че е редно да избягваш некви места след определен час или изобщо, е по добре да послушаш местните.
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е минимум третото убийство на българин от англичани-двете описани убийства, плюс убийството на българин-защото говори български език.В България пък англичанин счупи черепа на барман, и вместо да си излежи присъдата-нашите го предадоха в Англия, и англичаните го освободиха.И забележете-никакви статии, медийни дискусии, протести на правозащитници-затова,че българи са системно тероризирани от англичани. Ако българин беше убиецът-знаете каква медийна помия щеше да се изсипе към България.
17
0
 
23
 
! Отговори
фактите преди 7 месеца
Преди някоклко години-след футболен мач англичани убиха българин-пред децата му. Не им харесало,че говорят на български език. Осъдиха убийците на...4 години затвор-все едно са откраднали телефон-никой от МВнР не реагира.Това беше расистко убийство-англичани от омраза убиха българин-образован, работещ, плащаш данъци, само и единствено защото говори на български език с децата си. В България-почти пълно мълчание-нямаше тв предавания ,статии, медийни изяви за английската народопсихология.
16
0
 
14
 
! Отговори
фактите преди 7 месеца
Ако нападател беше българинът по телевизията сега това щеше да е тема номер едно. И българомразци да се упражняват за "българската народопсихология", какви сме, колко сме пропаднали.Но когато това е ПОРЕДНОТО нападение от англичани над българин-пълно мълчание. Няма тв предаване за ингилизката народопсихология, за това колко пропаднали са англичаните.Да напомня-в България-англичанин нападна негов сънародник инвалид преди 2-3 години, счупи главата на барман, в Англия-убиха българин-по расистки при
15
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Англичаните са по умни от българите , защото всички говорят английски.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В началното образование трябва да бъде залегната дисциплина бой с ножове . За самозащита. Аз например не умея да ръгам с ножове. А някои го могат .
13
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вероятно е попаднал на някакви наркомани, и то от Пакистан или Индия...и сигурно ги е предизвикал с нещо.
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На запад всички са престъпници, само че някои не са заловени и осъдени. Такива ги сдела капитализмът.
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Защото нямат пищови използват ножове.
10
4
 
6
 
! Отговори
Ханко Брат преди 7 месеца
10 Спри амфетите дилара ти дава мешилка
9
1
 
7
 
! Отговори
До Рамзес преди 7 месеца
Мдааа, като изключим Георги Марков ! А и да е имало някой друг, кой ли е чул !
8
18
 
22
 
! Отговори
Арабите,пердон преди 7 месеца
Ангилизийците мразят всичко Българско и родно от завист най вече,че Българите са най-високата интелигентна раса която им боде очите и за чистата АРИЙСКА РАСА в човешката цивилизация.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
7
12
 
13
 
! Отговори
Рамзес преди 7 месеца
По бай тошово време нямаше убити българи в Англия!!!
6
12
 
16
 
! Отговори
до 5 преди 7 месеца
ти колко българи отишли в Русия познаваш