Турска гражданка е задържана за трафик на 17 кг. марихуана

Тя е заловена на ГКПП "Капитан Петко войвода"
10
Турска гражданка е задържана за трафик на 17 кг. марихуана
Снимка: БГНЕС

Турска гражданка е обвинена и задържана за трафик на 17 кг. марихуана на стойност 272 080 лв. през Граничния контролно-пропускателен пункт с Гърция "Капитан Петко войвода", съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Случаят е от пети ноември.

Тя била сама в лек автомобил от Гърция за България. Превозното средство било отклонено за щателна проверка. При инспекцията в специално изграден тайник зад задната седалка в багажното отделение на моторното превозно средство били намерени 34 вакуумирани полиетиленови плика, в които имало суха зелена листна маса. При извършения полеви тест, растителната маса реагирала на марихуана.

Жената е задържана за 72 часа, като предстои държавното обвинение да поиска от съда постоянна мярка за неотклонение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Теди преди 5 месеца
ИНСПЕКТОР ДИМИТЪР МАНЧЕВ КАТО ПИТА МАРТИНА АТАНАСИНСКИ ОНАЯ КАКВО ЩЕ ВИКА ,ЧЕ ПРОСТИТУТКИТЕ РАБОТЯТ В ОФИС НА ВИВАКОМ СИГУРНО ХАЙДЕ БЕ...
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Kagънckитe raщи ca cи gocтa шиpokи no npинциn...
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
защо на такава висока цена е оценена тревицата?на едро трябва да е на 1/3 от това което давате като цифра ..интересно ,как полицията знае коя кола да спре и да провери ,да не събират данни незаконно чрез мобилните и ИИ ?
4
3
 
1
 
! Отговори
Теди преди 5 месеца
МАРТИНА АТАНАСИНСКИ ДА НЕ СЪМ Я БИЛА С КАМШИЦИ ДА СТАВА СВОДНИЦА ТЯ НАЛИ ЗНАЕ, ЧЕ СВОДНИЧЕСТВОТО Е НЕЗАКОННО ЗАЩОТО И В ПРОКУРАТУРАТА Я ЗНАЯТ АЗ ЗНАМР ЧЕХОРАТА СА БЕДНИ И ГЛАДНИ ,ОБАЧЕ ЗАКОНИТЕ СА СИ ЗАКОНИ А ТЯ НЕ Е ЖЕРТВА НА НАСИЛИЕ ДА НЕ СЕ ПРЕСТРУВА КАТО МИ СЪСКА ПО ТЕЛЕФОНА А ТЯ ЗНАЕ ЛИ ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ПОДСЛУШВА ТЕЛЕФОНИТЕ ПЪК И ОПЕРАТОРИТЕ НА ВИВАКОМ ЗНАЯТ КАКВО СТАВА ПОЛИЦИЯТА ЗНАЕ И ОНОВА МОМИЧЕ КОЕТО ПЛАКА ЧЕ ШОКОЛАДОВОТО МЛЯКО КОЕТО И ПОДАРИХ ПАРИ СТРУВА ХАЙДЕ НА БАС
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
17 кила са си много трева!!!!
2
2
 
4
 
! Отговори
Без теб Сърби преди 5 месеца
Пуснете я веднага ! Ще се обадя на а ДПС.
1
5
 
1
 
! Отговори
Каквото сее, ще жъне преди 5 месеца
Наркодилърите имат изгоден и престъпен бизнес, разрушителен за живота на много невинни жертви, но не колкото ислямските терористи като палестинците от Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола и др. престъпни групи които са противозаконно легализирани лъжливо представени за народ и незаконно призната за държава терористичния им престъпен съюз Палестинска автономия и не само още неосъдени от ООН с нито 1 резолюция, санкция, международен съд, но и съучастнически финансирани с милиони подкупи за престъпления си!