Проговори сестрата на убиеца от Видин

Той уби съпругата си на Нова година
16

Навръх Нова година Видин бе разтърсен след убийството на жена. Не нейния съпруг бяха повдигнати обвинения, той е задържан за 72 часа с прокурорско постановление.

Очаква се да бъде поискано постоянното му задържане под стража, съобщиха от прокуратурата.

Тялото на жената бе намерено вчера по обяд на втория етаж в имота на семейството, а мъжът бе открит пред дома си с окървавени ръце.

"Скараха се като съпруг и съпруга. Мъжът е по-силен, ударил я е... През вратата слагал дрехи да не се вижда. Все се канеше мъжа ми да убие и мен. Въобразяваше си, че всичко е негово", сподели сестрата на извършителя Марийка Савова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: видинубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 10 Вие ромите още при раждането получавате сериозна травма. Докато ви вадят от утробата на майка ви, ви изпускат и падате на главата си. Затова после цял живот не знаете на кой свят се намирате и ви се привижда какво ли не. Ако не ви дундуркаме, сте живи yмpeлu. Ама и това ще е до време.
10
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ние, Ромите, сме Патриции, а вие сте "плебеите", кой откъдето дойде, ви поробва и си остава семето, а вие на всичко отгоре, се надпреварвате да му слугувате на доброволни начала!!! -))) Задавали ли сте си въпроса: Защо с всяка измината година живеете все по-зле и по-зле?
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичките ни лидери и политици от прехода до сега не са българи - римляни са от Индия!
8
0
 
8
 
! Отговори
браво преди 3 месеца
даже и Български говори
7
1
 
10
 
! Отговори
Петърчо преди 3 месеца
Вън всички роми от БГ....невинни роми няма!
6
0
 
11
 
! Отговори
Хан Крум преди 3 месеца
Особености на *** етнос.
5
0
 
17
 
! Отговори
българин преди 3 месеца
тва от видеото кво е и на какъв език говори ? !
4
5
 
5
 
! Отговори
ОСТАВКАААА! преди 3 месеца
На полицаите във Видин! Оставка! Ако го бяха хванали да убива, пак те щяха да са виновни! ОСТАВКА НА ПОЛИЦИЯТА! Престъпниците са невинни, Мими Йорданов ги защитава. Лудия убиец на свобода! Той има право да коли, никой да не го бара! Оставка на полицията! Луди и кучета да убиват на воля- тук е България.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Римляни сър забавляват се :)))
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След като убиецът е с психично заболяване, той може да предявява всякакви претенции. Няма кой да му обърне внимание. Но тази лелка защо не каже с кой акъл и с каква съвест навремето са отишли да искат булка за психично болния й брат? Не са ли съзнавали, че по този начин унищожават живота на младо момиче, което ще им бъде продадено от родителите си, какъвто е обичаят при тях? Докога държавата ще търпи такива безобразия и ще си затваря очите?
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая знае ли азбуката?