Единият от нападателите над лекаря в Хасково бил пиян

Медикът беше ударен от придружители на пациент в Спешното отделение
13
Единият от нападателите над лекаря в Хасково бил пиян
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На 18 януари лекар беше нападнат от придружители на пациент в Спешното отделение в Хасково. Д-р Пейчев бил ударен, след като направил забележка на двама мъже да не вдигат шум. Те бяха задържани, а единият от тях се оказал с 1.12 промила алкохол в кръвта.

След като им обяснил, че пречат на работата в шокова зала, нападателите започнали да обиждат лекаря и продължили да викат и да се смеят. Медицинският персонал извикал охраната, които също направили забележка на придружителите.

„С количка на болницата те разхождаха техния близък все едно са на писта за блъскащи колички. Д-р Пейчев излязъл да съпроводи пациент до рентгена и видял възрастен мъж от същата група, който му отправял заплахи и искал да го заснеме. Лекарят се опитал да вземе мобилния телефон и тогава друг, по-млад мъж, го ударил в гръдния кош”, обясни ситуацията началникът на Спешното отделение в МБАЛ – Хасково д-р Димитър Кючуков пред Нова телевизия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: лекарХасковопиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато чернодрешковците вземат властта, тези ще се лекуват само при врачките в техните си махали. Ако изобщо останат в България.
10
0
 
6
 
! Отговори
ХайдеСегаСиСпомнете преди 3 месеца
проф. Михаил Мирчев от УНСС, който беше на хонорар и в СУ. По тема, свързана с проблемите на малцинствените групи от социологична гледна точка беше коментирал безобразията и слободията, която тукашните индийци си позволяват благодарение на толерантното отношение спрямо тях. И беше направил извод: "ДиктарурКа трябва!" Само заради тези негови думи студентът-открит гей Стою Тетевенски с помощта на някаква НПО издейства уволнение и заклеймяване на професора, което е отразено дори в Уикипедия!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това оправдава ли го донякъде?
8
1
 
8
 
! Отговори
Хабибито преди 3 месеца
В затвора и двамата.......
7
4
 
4
 
! Отговори
До 7 лекар преди 3 месеца
Те младите и да останат тук толкова са лекари! Сакън да не се изцапат с пациент - клиента! Все безкръвни специалности усвояват! Следването - с 5000 отсъствия и дистанционно! Едно време в СПТУ при нас и Медицинския институт при Вас професорите ни гонеха да ни изпитат, а сега ги гонят да им дадат дипломи!
6
0
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 месеца
Тук от известно време в Спешното постъпи бивш борец в тежката категория! Още в седми клас бе над 100 кг. Първо мислихме, че общината го е назначила за охрана поради подобни случаи! Оказа се, че е с диплома за фелдшер, но така или иначе при негово дежурство такива бабаити липсват!!? А махалата с електората е на метри от болницата на края на града /като чешкия филм/. А и знаят, че не е сам! С един клик ще дойдат неговите хора и ще окажат истинска ,,спешна помощ"!
5
0
 
15
 
! Отговори
лекар преди 3 месеца
Само след няколко години няма да имаме наши лекари.Всички дето останахме сме около 60 годишни.Млади хора и да следват медицина-бягат в чужбина.След няколко години ще е истинска трагедия!
4
2
 
4
 
! Отговори
Бе преди 3 месеца
оставяйте ги такива да ***! Да ходи после да се жалва цялото семселе. Осъден лекар няма!
3
0
 
11
 
! Отговори
Еее преди 3 месеца
От един защитен и отглеждан вид ли е?
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А тоя детo e бил трезвен, къде му е бил акъла? Или не е пил. щото си знае, че и без да пие си е без акъл?
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
черното е новото бяло