31 пияни шофьори спряха катаджиите само за ден

10 са седнали зад волана след употребата на наркотици
13
31 пияни шофьори спряха катаджиите само за ден
Снимка: БГНЕС

В рамките на денонощие от МВР установиха 31 водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, и 10 – под въздействието на наркотици, съобщиха от ведомството. Установени са да шофират след употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила 16 души, 15 - с над 1,2 на 1000, шестима са отказали тестване. Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират 10 водачи, шестима са отказали да бъдат тествани.

В рамките на специализираната полицейска операция са проверени 14 040 моторни превозни средства. Извършен е контрол на 16 057 водачи и пътници. Съставени са 3843 фиша и 864 акта за установени административни нарушения.







 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: шофьорипияни
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Топчо преди 3 месеца
От няколко месеца бройката е една и съща
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко, колко катаджии са спрели? Да ви имам словореда.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само толкова ли? А колко пуснаха?
7
0
 
3
 
! Отговори
Когато Ушеф преди 3 месеца
Удари драгиран патрулката му я конфискуваме и я продаваме на търг на наркодилърите заедно с униформи ако има по техен размер и подписват документи да се преструват на полицаи докато я карат да не ни излагат.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така и не разбрах какво се случва когато ушево корумпе се овъргаля с патрулката дрогирано? Вземат ли му я, плаща ли я, награждават ли го,шеф ли го правят? Че не го изритват от копанята е ясно.
5
0
 
1
 
! Отговори
Митко Любопитко преди 3 месеца
И всичките ли катаджии спряха 31-те пияни шофьори или само тези , които застигнаха, карайки на зиг-заг?! Журнализмът у нас достига нови висоти ...
4
1
 
0
 
! Отговори
Observer преди 3 месеца
Убеждавам се за поред път че българите сме маз.охисти. Що народ се изпотрепа, взеха им колите и плащат като попове после и пак пияни карат. Ами дерзайте. А всичко опира до едни 20-30 кинта за такси след почерпка. Ама га.н.йо е евтин на триците. За него закони не важат и после рони крокодилски сълзи!!
3
0
 
2
 
! Отговори
Познавам една преди 3 месеца
Прост1тутки полицай и е сводника
2
1
 
1
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 месеца
Едно време по Бойково време какви милиционери имаше спрът те и докато не те ощавят с пари те те пускат особено ако немаш нарушение
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А някой някога да е чул или видял трезвен евроатлантик