Поне 20 журналисти задържани на протест на Червения площад

Митингът бил на руски съпруги на военнослужащи
3 фев 2024 13:21, Петър Бойчев
78
Поне 20 журналисти задържани на протест на Червения площад
Снимка БГНЕС

Полицията в Русия е задържала днес най-малко 20 журналисти по време на митинг, организиран на Червения площад от съпруги на  руски военнослужещи, сражаващи се в Украйна, които искат техните мъже да се приберат от фронта, предаде Франс прес.

Видеооператор на Франс прес е бил сред задържаните журналисти. Той разказа, че  20-25  журналисти, сред които и чужденци, са били задържани заедно с него и сега са в полицейски микробус, който ги отвежда към полицейски участък в Москва, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Джордж Оруел преди 2 месеца
Мечтата на копейковци и русофилчовци. Здравата ръка, нали, другари?..
59
0
 
1
 
! Отговори
афтор преди 2 месеца
И за какво им са на руснаците журналисти въобще? Нали си имат милиционери.
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 42 - по въппоса за тестесите наричаниощеташляци. Слушай начи тестесиинформиранио. Сите нормали мъже имат поединуй и по два опождащитешляка. Хитлеренскии Адолфиенко е бил обратен, двечурки и едно безплоднофъстъче. ти от кои се оди на аналгъзолог да тъ дешифрира.
57
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 месеца
Правилно! Провокаторите трябва да бъдат наказани.
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Журналисти? Стандартните щатни платени клакьори на запада! Точно същите и тук по време на избора в София организираха платени "протести", та да не се забраняват изборните машини с помощта на фалшификациите с които кметчето стана кмет. Който плаща, той поръчва музиката. Тези изтъркани номера на САЩ и сие са толкова плоски и безинтересни, дори са жалки. Намират алчни хора, обещават им паспорт на запад, една чанта пари и продажниците отиват да правят акции... Пълно падение - от цяла русия 20 юди.
55
3
 
6
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
Полуделият диктатор докато не си избие населението няма да миряса. Сменя ги с мюсюлмани от съседните страни. Строи им джамии. Репресира и избива своите и въобще не му дреме за живота на руснаците, нито за икономиката. Видя й сметката на тая държава.
54
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В Русия не са като изпаднала Украйна да се оставят да им организират майдани по стар изтъркан американски сценарий. И да, нормално е военослужещи да участват във военни действия. Това не са ви цивилните украинци, които насила водят на фронта.
53
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Франс прес да отразят първо какво става у тях. А на военослужущите това им е работата. Както е в целия свят. Не като в У срайна - да тикат цивилни в предните редици, с жени и деца.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много малко! Но са всички, осмелили се да отразят протеста!
51
7
 
17
 
! Отговори
ЖУЖАКА преди 2 месеца
РАША Е НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА, ДА ТИ Е КЕФ ДА ПРОТЕСТИРАШ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД!
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 666Като са били 2-3 жени теб какво те вълнува, че и коментираш?
49
5
 
4
 
! Отговори
Ако са като преди 2 месеца
Нашите платени драскачи, значи всичко е правилоно!Ако задържат 2-3 *** у нас. Ще омажат пайэажа!Платените, остават безработни!
48
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всичко което се случи 2022 тази година Русия предупреждава за него още от 2008 насам. Няма нито един западен анализатор или политик, на когото да не му беше ясно какво ще стане ако се направи преврат в Украйна и се спонсорират и раздуят тези анти руски паравоенни организации и се спонсорира клането срещу рускоезичното население. За капак Лунатиците в Киев заговориха за сдобиване с ядрено оръжие. И накрая Русия била агресивната. Ай сиктир.
47
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо по кабеларките спряхте най-гледаните руски телевизии? Това не е ли страх и не е ли цензура в най-чист вид? Между другото, по немска телевизия оня ден са давали репортаж на немски журналист от Мариупол, който казва и показва как се възстановява градът.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жърналистите са Майката, Бащата и тва новото it-ерастите на Шаштисиняцията на населението
45
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А в Украйна как е? Там е ратифицирана конвенцийката, ама не виждам да има равноправие между половете, например в задължението за военна служба. Или конвенцийката не е за равноправие, а за повече права на жените???
44
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Видеооператор на Франс прес НЕ е бил в Париж сред задържаните журналисти, отразяващи войната със запалената слама, ха ха ха. Френските фермери бяха на Улицата, Трактористите се строиха пред тях. Полицията също. За какви френски *** в Москва мелите насред зима. Ако е знаел "фрънча" че по това време в Москва има зелена трева и то на Червения площад поне едно агне щеше човеко да докара , да апне, , натори тревицата и да си оди со трено Москва-Париж. Снимката е фалшива
43
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Представям си ако руски журналисти отидат в,да речем, Брюксел да отразяват протестите какво ще им се случи. Какво стана с нашите българи в Англия,обвинени в шпионаж?
42
2
 
8
 
! Отговори
, преди 2 месеца
Е пак поне 20 са задържали! Нищо другия път и останалите!
41
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 38 Да наистина е бил с 1 тестис и е имал аномалия на уретера с допълнителна дупка освен тази отпред, но не може да му се отрече че е бил много по-кадърен от побратима си Путтлеp, за 2 години е завладял цяла Европа, а Путин за 2 години едва 20 клометра. Особено много Путин се провали в блицкрига . Изобщо Путин е едно жалко и карикатурно копие на Хитлер.