Взрив пред гръцкото министерство на труда

Няма жертви, полицията разследва
3 фев 2024 10:25, Петър Бойчев
5
Взрив пред гръцкото министерство на труда
Снимка БГНЕС

Взривно устройство избухна в центъра на гръцката столица Атина, пред сградата на министерството на труда, без да причинява жертви, предаде Франс прес, като се позова на гръцката полиция.

Взривът е предизвикал обаче материални щети. Той е бил предшестван от анонимен телефонен сигнал, подаден до гръцкия всекидневник "Вестник на редакторите", се казва в съобщение на полицията. В телефонното обаждане неизвестен глас е предупредил, че експлозив е поставен пред сградата на министерството на труда и ще избухне 40 минути по-късно, съобщи БНР.

Зоната около сградата е била отцепена от полиция. Експлозията е отекнала около 1,29 ч. местно време. Взривното устройство е било поставено в чанта, скрита под пейка близо до министерството. Засега никой не е поел отговорност за атаката. Разследването е поверено на службите за борба с тероризма.

В миналото други подобни атаки са били приписвани на анархисти или на крайнолеви движения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
бай Бай преди 2 месеца
До Магелан Драги западните държави също ги знаят тия номера и редовно правят терористи да припомним Авганистан, Сирия, Виетнав там направо ги заляха с какво ли не само исамо да не ги идтърват!!!Ай по-леко с обеснянията продагнико или ***!!!Вие бомбите като килим ги садите пример Ирак!!
4
3
 
2
 
! Отговори
Магелан преди 2 месеца
Нищо ново под слънцето.Атентати,взривове,масови убийства на цивилни граждани е запазена марка на левите и крайнолевите комунистически организаций.Да не говорим че цяла една Болшевишка Страна Русия това си е държавна полетика.Да припомня Комунистическо Болшевишкия атентат във Света Неделя и стотиците невинни жертви..За това комунист ли трепане и дълбоко загряване.Да не вампирясат и са се възпроизвеждат други комунисти като фашисти.Моделс Пиночет.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така се прави, когато институциите не извършват дейността, за която са създадени и не работят в интерес на гражданите.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никой не е поел отговорност за атаката, защото това не е атака, а лиготия. Отвличат вниманието от нещо супер секретно.
1
4
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 месеца
НИЩО НОВО ЗА ГЪРЦИЯ! ТАМ ВСЕ СА НЕДОВОЛНИ ВСЕ ПРОТЕСТИ А СТАНДАРТА ИМ Е ДВОЕН СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯ! БИЯТ СЕ С ПОЛИЦИЯТА , ПАЛЯТ КОФИТЕ, ГЪРМЯТ ПИРАТКИ! СЕГА СА СЪБРАЛИ ОТ НЯКОЛКО ПИРАТКИ ТА Е СТАВАЛ ПО СИЛЕН ВЗРИВ