Възможно ли е да са прикрити улики при убийството на Нотариуса?

Цялата правораздавателна система дължи сериозно обяснение
16 фев 2024 22:15, Александър Попов
18

Има много сериозно преплитане на интересите между Мартин Божанов и неговата организирана престъпна група, и високопоставени държавни лица, включително и известни личности. Тази теза изрази криминалистът Иван Савов.

"Както преди години мой познат, който беше депутат в Народното събрание ми каза: "Ако искаш нещо да се замете, направи комисия в парламента". От миналото на Нотариуса стана ясно, че твърдението на премиера Денков, че е бил с чисто досие в МВР, не е вярно. Години наред е имал сериозен достъп до най-специализираните звена в МВР", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

"Подозирам, че подобни търговци на влияние не са само в столицата. Има и регионални изпълнители. Държавата да вземе да разплете случая", призова Савов.

По думите му около 1 час тялото на Мартин Божанов - Нотариуса е лежало безжизнено и не е ясно какво точно се е случвало през това време, като не изключи варианта, че е възможно някой да се е опитал да прикрие уликите.

Според Савов в правосъдната система има и немалко магистрати и служители, които са съвестни хора, но да си нормален там е изключение.

"Чувствал се е над закона, дори си е сменил ЕГН-то, не е имал никакви страхове. Цялата правоохранителна и правораздавателна система на България дължи сериозно обяснение", каза още Савов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Аз пък мислех, че преди 2 месеца
Този е престъника, гледайки външния му вид, а то . . . бил криминалистът Иван Савов.
13
0
 
2
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
Фаталният 13,като не открият нищо от комисията и убиеца от полицията,точно като теб и този криминалист дето дава интервю и прави внушения за прикриване на доказателства ще започнат да тормозят нея.Само,че нейният досегашен живот показва,че тя напуска мъжете след като обеднеят.Определено е напълно безобидна,но някоя подведена с обещания от Нотариуса явно е опасна или приятелят и е опасен.Нотариусът си е бил тип,за който сексът е бил като десерт.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нотариусът се е женил няколко пъти, но не по любов, а по работа!! Работата му е била такава - да се жени за имоти, ако не може да ги лепне по друг начи н! Така, че дали е седнал или не е седнал, зависело от работата му!
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами за 50 минути могат да се случат много неща!! Така, че разпитайте и щастливата вдовица
10
0
 
7
 
! Отговори
toti преди 2 месеца
Кой тия пъзлювци ли,те само лапат и са затънали до гуша в мрасотии...по скоро ще има още трупове или в мътното нищо няма да излезе наяве!!!!
9
2
 
3
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
"Дознателю" основната работа на МВР е да открият убиеца му и след това да дават пресконференции,но за да стане това,трябва да разберат с чия жена е изневерявал на своята.Няма кой да ме убеди,че човек женил се за четвърти път ще си седне на задните части преди да стане на 70.Пример Доналд Тръмп.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
При убийството какви улики да са прекрити щом на камерите е видян в цял ръст като само главата му е над вратата на автомобила му когато се качвал или слизал от нея,че папка/и с документи ли да са му взели след като го застрел/и или да са го претарашили по дрехите или колата щом била открита след като се строполил на земята заедно с ключовете на земята,което трябва да е заснето от камерите за лице/а минаващи в светлинната зона където е заснет Нотариуса жив в последната минута спрямо изчисленията.
7
1
 
2
 
! Отговори
Улики са фасове днк преди 2 месеца
3 телефона , тефтери, сейфове, Кой има интерес . Убили го и толкова. Професионалист го е уцелил. Рецидивист. Не му пука. Холмс гледаше цялото местопрестъпление. След два огледа са видяли . Но е бил без бодигард. Не е очаквал . Не е настъпил някоя дрога или криминоген .Щом жертва го е убила, то е военен . Но защо да *** военен . Правили са поредната помощ с клиенти и някой го е предал . Така е . Измамник .
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Савов, питай Нотариусшата...Нали сте колеги? Тя знае много неща...НА ПОЛИФИЗИОГРАФА И ДА ПРОПЕЕ!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мчи първо Савов искаш държавата да раплете сама себе си, а пък и щом щчлата правосъдна система дължи обяснение това означава че няма да го получим. ако беше фифти фифти *** доди можеше и да се получи нещо, но щом е цялата...
4
1
 
7
 
! Отговори
Лукчо преди 2 месеца
???Нали камерите са заснели как е убит и не са прекъсвали до откриването му?Мрежи,сх се му,200 имота,после 20,а накрая 3.Сега и доклад,,който и Атанасов едва ли знае от кого е писан давайки го на Минчев.Съдийка,заплашена,но си решила делото както той не е искал.Просто софийски тарикат посредник комисионер по-точно.Намерени две гилзи,за да твърдят от МВР,че е имало два изстрела от няколко метра,стрелец аматьор - битово обикновено убийство и вярваща му жена,че е единствена при три други преди нея.
3
0
 
13
 
! Отговори
да си дойдем на преди 2 месеца
думата, сега като се разкри за далаверите му, поне от части, ощетените с имоти ще им ги възстановят ли на хората или пак ще се правим, че работим. И естествено, че се укриват улики, те за какви мишоци се покриват нещата та за този ли дето е бъркал в кацата с меда заедно с останалите няма да го направят. В нашата малка и "сплотена" държава всичко се знае, или поне не малко.
2
0
 
14
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Колко народ беше разтрелян показно и до ден днешен няма -заподозрени или осьдениТова и в сицилия не може да се случиСпоред мен сицилианската мафия може само да ни диша прахта
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Все тая ни е за някакъв мафиот.Я по-добре кажете кой прибира по 20 000 евро в джобчето си на върнат мигрант?То затова лъжат за бройката...да не сметнем колко по 20 000 прибират,за да бегат после на някой остров,а ние тук да се чудим какво да правим.