Спипаха с дрога в Хасково издирван сириец

Той е с отказан статут на бежанец
5
Спипаха с дрога в Хасково издирван сириец
Снимка: БГНЕС

Издирван сирийски гражданин с отказан статут на бежанец е задържан при специализирана акция на полицията в област Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Мъжът на 42 години е нарушил мярка за неотклонение "домашен арест", като у него са установени и наркотични вещества - 10 грама метамфетамин и два грама марихуана. За отклонението от мярката за процесуална принуда е образувано досъдебно производство.

В хода на операцията са проверени 552 превозни средства, 48 лица от криминалния контингент, 61 уязвими обекти, наркосборища, хотели и места, за които има данни, че са посещавани от лица, които незаконно са преминали границата. Съставени са общо 102 глоби по Закона за движение по пътищата.

Специализираната операция продължава и по време на предстоящите празнични и почивни дни с акцент - проверки на водачи на превозни средства, управляващи след употреба на наркотици и алкохол, допълват от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: наркотициХасково
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Регистарът трябва да се вкара в ексел и да се създаде пиво таблица и причинно следствената връзка би овладяла процента на битова престъпност при наличните констатации от дръг чекове...
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Толкова пък да няма МВР 100 000лв да закупи смартелефони с фабричен войс рекордър и да оборудва РУтата да ловат компаньнонки и дилъри под прикритие незнам...
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е как дилър, нали всички дето прескачат оградата от към Турция са доктори и инж.
1
1
 
13
 
! Отговори
Николай преди 1 месец
Жална ни майка с тези индивиди тепърва!