Тотален техно телепорт с Metropolis

Ben Klock, Ilario Alicante и Julian Jeweil идват на 2 март
Обновена: 22 фев 2017 09:40 | 22 фев 2017 09:39, Александър Попов
0
Тотален техно телепорт с Metropolis
Снимка: Metropolis

Metropolis навършиха своето тотално пълнолетие и на 2 март ще влязат в 2017-а и Интер Експо Център с гръм и техно трясък от бъдещето.

Heroes Total представя най-актуалните имена от поредиците Sonic Voyager и Future Heroes, които в последната петилетка DJ колективът е запознал с българската публика.

Ще се срещнем отново с италианеца Ilario Alicante след близо двугодишно отсъствие от родната сцена. Той направи уникално шоу на плажа в Приморско. Италианската машина не само се нарежда в една редица с най-добрите в занаята, но наскоро записа дебютно EP за лейбъла на Adam Beyer, който оказва страхотна подкрепа за развитието му.

След него зад пулта ще се качи Julian Jeweil. Французинът е сред най-изявените минималисти, а в подбора му влиза добре обмислена, прецизна и съдържателна музика. През годините диджеят развива последователно творчеството си и след като печели впечатляващо международно признание и прави издания за лейбъли като Cocoon, Plus 8 Records, M_nus и Drumcode, съвсем логично е обявен за най-продавания техно артист артист за 2015-а от Beatport.

Третото голямо име, което ще видим на 2 март е Ben Klock - резидентът на най-добрия техно клуб в света. Немското техно чудо винаги е обещание за нещо специално, с иновативните си футуристични звуци, които разпръсва около хората, а още по-обещаващо ни се струва това, че след него няма обявен затварящ артист.

Партито ще продължи до 10 сутринта, а мистър Klock ще го уважи до самия му край.

Цените на билетите е 40 лева и се продават в мрежата на Eventim и Е-pay, както и електронни от приложението Pay Go.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари