Великобритания е в очакване на кралското бебе

Раждането ще е ръководено от бившия гинеколог на кралица Елизабет II
Обновена: 14 юли 2013 16:38 | 14 юли 2013 16:36, Петя Славова
38
Великобритания е в очакване на кралското бебе
Болница Света Мери e под медийна обсада. Снимка: БТА

Великобритания е в очакване на раждането на кралското бебе, съобщи БНТ. Назованата дата, в която щеше да роди Кейт, бе 13 юли. С всеки следващ ден страната следи какво ще се случи в Болница Света Мери, където се намира бъдещата майка.

Здравното заведение от дни е в медийна обсада. Тълпите любопитни хора също нарастват.

31-годишната херцогиня на Кеймбридж ще роди третия по ред престолонаследник на Великобритания в същата болница, в която принцеса Даяна роди двамата си сина - Уилям и Хари. Също така раждането ще бъде ръководено от бившия гинеколог на кралица Елизабет II.

Въпреки че камерите са насочени към прозорците на родилното отделение, появата на детето ще бъде оповестено по традиционния начин. Плик, съдържащ информация за бебето, ще бъде занесен от болницата до кралица Елизабет в Бъкингамския дворец. След това по основните входове на двореца ще бъде поставено съобщение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
1
 
! Отговори
2 преди 10 години
всичко е въпрос на психика ..едни хора се раждат свободни...други се раждат поданници а трети се раждат със робска психика.Затова някой хора реват за смъртта на Даяна ..а на погребението на баба си гледат като темерути...
32
0
 
4
 
! Отговори
Snorky преди 10 години
Що за психопатска новина?!?!?! На кой му пука кога ще имат бебе тия лишпери?! Защо *** *** не се занимават с нещо друго?!
31
4
 
21
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
В Сомалия всеки ден се раждат деца..и тях ги чакат с нетърпение да се родят! Обаче повечето умират от болести и глад...Там обаче няма медий да отразяват събитията!
30
5
 
17
 
! Отговори
M преди 10 години
Да им е живо и здраво! Да се роди бързичко и безболезнено! Успех на мамата!Колкото до жалките ви коментари - Майката е знаела, какво я чака, но детенцето няма никаква вина, че късмета му е да бъде Крал!Бъдете малко по-човечни. Няма разлика, дали е кралска особа или обикновенно дете. Важното е всичко с раждането да бъде наред.Успех на тях и на всички бъдещи ***!
29
5
 
8
 
! Отговори
2 преди 10 години
на всички деца трябва да бъде даден шанс...това една страна да чака чак с такова въодушевление да се роди едно дете ми се струва инфантилно и че нещо не е наред и донякъде обидно към всички други които ще се родят в този ден... недупостимо е за нашето време...не ми говорете за традиции това е смахнато..
28
5
 
16
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
Защо изливате злоба с8рещу едно неродено дете и родителита му? хората си имат традиции и си ги спазват.може би намират някаква утеха в нози луд,луд свят.
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бившия гинеколог сигурно е набор на Иван Рилски.
26
2
 
2
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До БЪЛГАРИНИди да запариш кацата от зейето да не умирисваш входа, бе...
25
0
 
0
 
! Отговори
Вероятно преди 10 години
Момиче?
24
1
 
9
 
! Отговори
До неосведомения 27 преди 10 години
Принц Чарлз,бе неинформиранник такъв
23
3
 
14
 
! Отговори
Неосведомен преди 10 години
Ха, аз хич не съм разбрал, че се очаква радостно събитие. Камила ли ще ражда?
22
5
 
28
 
! Отговори
Петю преди 10 години
Ако е момче , може да го кръстят "Мехмет", за да е модерно за когато порастне детето!:))))))
21
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не мога да си обясня колко негативен образ трябва да си, за да бълваш толкова гнусни коментари.. Всеки има свобода да чете каквото си пожелае, като не Ви интересува не четете. Царе сте на негативизма, злобата и простотията в 90 % от коментарите, които пишете.
20
3
 
32
 
! Отговори
wtff преди 10 години
А мен много слабо ме вълнуват очакванията на британските поданици!Да не кажа - хич даже!И не разбирам защо всяка българска медия ни навира бъдещото кралско правнуче като супер новина!Те не знаят къде е България, аз ще се включвам в тяхната шумотевица....
19
6
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
До " ШОП" : Абе *** , относно киселото зеле , даваш ли си сметка , че 3/4 от народа са на такъв хал , че им е през оная работа кой и какво щял да ражда. Много важно ! А относно "престъпния троен синдикат" , ти какво предпочиташ , явно " престъпната единична диктатура на Боко" ? Ходи да го галиш по *** !
18
1
 
10
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
Ще е ръководено от д-р Джак Ливайн.
17
7
 
18
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 10 години
Заради тая новина правя хоооооп-местаж т.е.местя в другия крачол.За мен е по важно че ще се праси свинята и тва ми е гайлето!!!!
16
1
 
13
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
До wes:)))))и защо е "бивш"? Баба Ели да не го е подкарала през просото? :))))
15
2
 
43
 
! Отговори
wes преди 10 години
Най-интересното в статията ми се стори, че раждането ще бъде ръководено от бившия гинеколог на Елизабет 2-ра. На колко ли години ще е този гинеколог :D
14
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Туй ще развали майка си