Лондон е най-добър град в Европа

В допитването са участвали хора от 11 страни
Обновена: 1 сеп 2013 18:24 | 1 сеп 2013 18:24, Петя Славова
51
Лондон е най-добър град в Европа
Снимка: Reuters

Лондон беше обявен за най-добър град в Европа, пише в. "Дейли телеграф", като се позовава на допитване, в което са участвали хора от 11 европейски страни.

Те са определили британската столица за най-доброто място за правене на бизнес, докато Париж и Рим били най-добрите места за визита в Европа, пише БТА.

В отделно допитване, в което са участвали 19 000 души от 24 страни, Лондон също заема челни позиции между 48 града по света.

Британската столица е на трето място в класацията на най-подходящото място за живеене, четвърто място в класацията за най-добрите места за посещение и на пето място в класацията на най-добрите места за бизнес в света. Допитванията са на института Ипсос Мори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
До Бухха преди 10 години
До Анонимен Пише ли Бухха-значи го е написал един ***,който не е излизал даже до Румъния!
44
0
 
0
 
! Отговори
roman.anev.9 преди 10 години
DOBRE LI E?
43
0
 
0
 
! Отговори
roman.anev.9 преди 10 години
..DA NE GOVOGQ ILI PO-TO4NO DA NE PISHA ZA REKETA SLED KATASTROFATA S JIGULKATA MI I NEGOVA MILOST RAYKO-KRAVTA.93GODINA-TRINADESET HILQDI LEVA ZA REKET PLATENI.
42
1
 
0
 
! Отговори
roman.anev.9 преди 10 години
I KAK SE HVARLQ EDIN JIVOT NA VQTARA+PARITE OT FAMILIQTA MU ZA UROCI I INSTRUMETI.
41
1
 
0
 
! Отговори
roman.anev.9 преди 10 години
OSTAVQM PODIGRAVKITE I ZAGUBENOTO MI VREME INERVI DA SE RAZPRAVQM S NEKOMPETENTNI *** I ***,KOITO NE SA ZAMISLQLI,KAK SE PRAVI MUZIKA I KAK SE POSTIGA NIVO V REPERTOARNO OTNOSHENIE////?AAAAAAAAAA,KVO SHA MI KAITE PO VAPROSOOOOOOOOO
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
SVIRQ PIANO OT 6-T GODISHNA VAZRAST I DO TUK SAM KUPUVAL INSTRUMENTI ZA SUMA OT 50 HILQDI LEVA A NE SA IZKARAL I HILQDA LV V BG GOVNATA
39
1
 
0
 
! Отговори
roman.anev.9 преди 10 години
До АнонименRAZBIRAM OT MUZIKA-SVIRQ PIANO I SINTEZATOR+VOCAL.MOGA LI DA SI NAMERQ RABOTA?
38
1
 
0
 
! Отговори
roman.anev.9 преди 10 години
До Agent47IMAM SINTEZATOR-PA1XPRO.MOGA LI DA ZASTANA DO NQKOE KAFFE ZA DA SVIRQ I DA SE IZHRANVAM ?
37
1
 
2
 
! Отговори
TRAKIEC преди 10 години
DO 6:ZABRAVI KUM GRUPATA NA PAKITATA I ARABITE DA DOBAVISH I EVREITE I KYURDITE!!!!
36
1
 
5
 
! Отговори
Agent47 преди 10 години
Лондон е най-добър град в Европа...., казали правоверните граждани на Сомалия, Ирак, Иран, Судан, Камерун, Пакистан и Бангладеш и дружно повели родата си натам. Сега само остава само да се вдигнат някоя нощ като им мине рамазана и да подпалят парламента. Дето се вика за 1-2 часа работа...
35
1
 
0
 
! Отговори
Ники преди 10 години
До ЕлиМакар и да съм съгласен, че е подвеждащо заглавието и неясно написана, все пак в последния параграф е конкретизирано, че е пети за бизнес в света.
34
1
 
7
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Първо пише, че Лондон бил най-добрият град в Европа. После разбираме, че е най-добрият, ама за бизнес. И в последния параграф разбираме, че не е първи за бизнес, а пети. Това сигурно според втората класация, ама не е много ясно. И какво следва от тази статия?
33
1
 
12
 
! Отговори
младен преди 10 години
Преди 2 години и половина, преди да стъпа в лондон, си въобразявах че е нещо уникално и че е много хубав град. Сега вече знам че е едно много хубаво гето. Все едно бях в махалата на братята. С тая разлика че беше малко по чисто, асфалтирано и с оправени тротоари и гр. транспорт. Иначе популацията е като в филиповци + пуснати няколко големи затвора и наистина както беше написал тук някой по надолу ситуацията може да се промени за часове, както беше станало преди 1 години.
32
2
 
10
 
! Отговори
USA преди 10 години
Брато, разкарай се от тоя форум. От такива *** като тебе после ни смятат всички емигранти за лузъри. Не знам колко пари изкарваш там ама като ти чета коментарите направо си си за психодиспансер. Спешна лекарска намеса ти трябва.
31
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Европата ви я оставям на вас! До преди кризата там имаше капитали по всички вертикали, но вече всичко е опоскано. Фанали са се гуша за гуша. Оставям ви Европа кефете й се. Който е виждал европа преи знае за какво говоряMинимална заплата тука $2570 я зимат изпадналите бачкатори. Ако разбираш от нещо професионално почваш от 100кАко не искаш да си роб обаче $$$$ които си докарваш небето е тавана. Sky is the limitРобите на тръстиката в БГ да се държат в изолация БГ е рай за тяхОт Сидни Австралия
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От давна вече се махнах от Западна Европа където живеех на 2 часа часова разлика назад от БГ. Сега съм на доста повече часове напред. Приключих финансовата година тук и мога да кажа че беше добра $$$$ Но има много по богати от мен няма ги стигна скороСега ще отпочина по острови и джунгли и райски места за същите пари които вие давате на хотелиетитре на ***. Класата и обстановката разбира се няма нищо общо БУАХАХХАОз има 80 кристални острова. Най близкия на 1-2 часа от Сидни.
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпрос:ЗАЩО да правя $$$$$ в UK след като мога да съм в Оз?КЪДЕ е разликата?В КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ. По добре богат в Сидни от колкото в Лондон защото разликата е в К-А-Ч-Е-С-Т-В-О-Т-О НА ЖИВОТА.ПАРИТЕ ГУБЯТ СМИСЪЛА когато говорим за КАЧЕСТВО на живота. Да си харчиш парите в рай като този ето това е смисъла на живота, това е целта на парите, не просто да ги притежаваш!!!!!Ако не си го усетил това в UK няма да го разбереш. Навивай крачоли там ти е мястото.Поздрави от Сидни Австралийско
28
2
 
8
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Като става дума за западни градове,нашата столица София наскоро попадна в една класация за най-западащи градове което си е близко по букви!Бяха ни изпреварили единственно столици като Тунис,Кайро и лидерът Дамаск!
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ZARSTVO BALGARIA 20 godini SLED kato PADNE izmisslenata FALSHIVA republika,STE STANE NAI-DOBRTO MASTO ZA ZZIVEENE V SVETA...
26
4
 
8
 
! Отговори
открил пътя преди 10 години
Аз живея в Москва и със села не се занимавам.