Роми в Гърция се представиха за родители на русо дете

Семейството е обвинено в отвличане на момичето
Обновена: 19 окт 2013 19:37 | 19 окт 2013 17:55, Петя Славова
82
Роми в Гърция се представиха за родители на русо дете
Снимка: Reuters

Полицията в Гърция задържа двойка роми, след като властите намерили петгодишно синеоко бяло момиченце в лагера им в централната част на Гърция, съобщи Нова тв.

Семейството е обвинено в отвличане на детето. Органите на реда са поискали международна помощ, за да идентифицират четиригодишното момиченце, намерено в централната част на Гърция.

Според гръцките органи на реда, най-вероятно детето е било взето или отвлечено при неизяснени обстоятелства през 2009 г. Първоначално ромското семейство обяснило, че детето е тяхно, но след направени ДНК-тестове се установило, че момичето действително няма роднинска връзка с хората, у които е намерено.

Детето е настанено в болница и се намира в състояние на шок, тъй като е живяло при много лоши битови условия. Гърция е подала сигнал в Интерпол и в международни организации за издирване на изчезнали хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГелеА защо да не е македонка от вашите...
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНищо подобно. Няма нищо етническо. Ако разгледаш и други негови снимки - детето няма нищо общо с *** или някакъв друг етнос.
54
0
 
8
 
! Отговори
werti преди 10 години
Безразборната и безконтролна ромска раждаемост трябва да се превърне в сериозна международна политика с ясни правила и мерки. Вижда се, че тези същества са липсващото звено между *** и човека. Значи, хора, вземайте се в ръце и стига с циганиите! Стотоци години по всяко кътче на земята *** правят едно и също и това не се променя. Значи трябва да се променим това многовековно световно явление!
53
0
 
2
 
! Отговори
werti преди 10 години
За 70 години направиха България на мармалад - бъркотия, вредна, лепят й се всякакви насекоми
52
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Детето е русо, но чертите му са етнически.
51
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може и тяхно да е детето. Ако е албинос.
50
0
 
12
 
! Отговори
ЕС преди 10 години
Ама, моля ви, спазвайте политическата коректност, а тя повелява за ***, турци и евреи или добро, или нищо!Т.е. *** не са откраднали детето, а то е отишло само при тях, те са го приютили и са полагали похвални родителски грижи, за които трябва да получат още пари!Ако не сте съгласни, оплачете се на др.Сорос!...
49
0
 
27
 
! Отговори
БУБА преди 10 години
Явно повечето коментиращи не са познати с *** манталитет.И в България това се е срещало - *** са разменяли децата си с по бели деца, за да подобрят гена си. Мръсни и подли са тия същества !!!Просто квото и да говорят *** - НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ !!!
48
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
има ли *** наоколо - пазете си децата ! много майки не обръщат внимание къде са децата им ...Дано това дете има късмет !колкото до македонската и *** смрад дето дращи тук ... омразата ви към българите няма да ви помогне
47
0
 
3
 
! Отговори
tatar преди 10 години
ne samo *** ami i maykata da se obesi akoe prodala tova sıkroviste
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възможно е това детенце да е родено от бяла робиня, ***, чийто сводник е ***.
45
1
 
20
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Ти явно не си прочел статията във която се казва че момиченцето няма никаква генетична връзка със ***.
44
0
 
30
 
! Отговори
Хоп шоп преди 10 години
Ако питат мене, бой, бой, докато признаят.*** не издържат на болка/да сте чули за *** нелегален или партизанин/. Още на втория шамар всичко ще си кажат, даже и други поразии. После за наказание пак бой и средновековни изтезания, мамка им смрадлива.
43
0
 
20
 
! Отговори
до ПРАВИТЕЛСТВОТО! преди 10 години
ДА се ИЗДИРЯТ тези *** и ако са БЪЛГАРСКИ ПОДАНИЦИ да бъдат осъдени жестоко и да се оБЪРНЕ ВНИМАНИЕ на СЛОБОДИЯТА на *** и на тяхната НЕНУЖНА РАЖДАЕМОСТ!!!Станишев, Местан, Сидеров,Орешарски, обърнете внимание за СЛУЧАЯ с ГОРКОТО бяло и русо детенце на ВАШИЯ СЪВЕТНИК Цв.КЪНЧЕВ! Какво мисли Кънчев по въпроса за СЛОБОДИЯТА на ***?Взеха и да крадат и насилват руси деца.БЕЗОБРАЗИЕ!
42
15
 
3
 
! Отговори
varg преди 10 години
Как да ви кажа ако родителите на детето бяха загрижени повече за него това нямаше да се случи.
41
0
 
13
 
! Отговори
:) преди 10 години
До elica1204Това русо момиченце е взето да се отгледа и после продаде за жена. *** си умират за руси, бели, синеоки жени.
40
1
 
11
 
! Отговори
elica1204 преди 10 години
Прилича на Русначе, обаче как ще намерят майка му? Вероятно е някоя от проституиращите там, а ромите са го взели да го отгледат, има вероятност и да са го откраднали...
39
1
 
26
 
! Отговори
Алекс 2 преди 10 години
Европейчетата сдадоха багажа още първата година/не могли да ги интегрират/ а това да правим ние българите ! Айййй сиктир бре ! *** се лекуват само с Райд-факт !!!
38
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има силно изразени славянски черни. Изглежда, че е откраднато от Украйна, Беларус или Русия, дана да намерят родителите му час по скоро
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прилича на Борис той като се напие и обича да еб* *** а и ходи да работи в Гърция!Като го видя ще му кажа че има дете!Само не разбрах как тази е родила 25 деца за 9 месеца освен да е раждала всеки петък?Предлагам да е пуснат в мъжкия затвор докато каже откъде взимат децата!?Сигурен съм че после няма да може да седне...