30 години в плен – ужасяваща история от Лондон

Британската полиция освободи днес от плен три жени
Обновена: 21 ное 2013 22:32 | 21 ное 2013 22:13,
17
30 години в плен – ужасяваща история от Лондон
Снимка: Reuters

Британската полиция обяви, че е освободила три жени, държани против волята им над 30 години в къща в Лондон, и арестува мъж и жена на 67 години, съобщи Ройтерс.

Трите жени са 69-годишна малайка, 57-годишна ирландка и 30-годишна британка. Полицията получила сигнал за битието им от сдружение за борба с робството и принудителните бракове.

"И трите бяха изключително травмирани и са закарани на сигурно място. Поздравяваме "Фрийдъм Чарити" и работим заедно с тях в помощ на жертвите, които изглежда са били държани против волята си повече от 30 години. Започнато е щателно разследване за установяване на фактите по тези много сериозни обвинения", заяви детектив Кевин Хайлънд от лондонското звено за борба с трафика на хора.

Полицията била известена за кошмара на трите жени още през октомври. Тогава в сдружението "Фрийдъм Чарити" се обадила жена, която заявила, че е държана затворена повече от 30 години.

"Телевизионен документален филм за принудителните бракове е бил катализаторът, довел една от жертвите да потърси помощ и жените да бъдат спасени", поясни детектив Хайлънд, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 10 години
До ВълчевВълчев, ти се опитваш да си оргинален, ама само простотията ти е налице. UK е световна империя бе, ***. Слънцето не залязва над нея, имащ ли хабер въобще за какво става дума. Другия път *** на екскурзия в до "града". "облякани"...!??
14
0
 
0
 
! Отговори
9667 преди 10 години
До Анонимен 13Да, прав си. Единият от заподозрените е от турския вилайет Индия, а дригият е от вилайета Танзания. Няма съмнение че си българин - *** и злобен!
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
""Полицията била известена за кошмара на трите жени още през октомври. Тогава в сдружението "Фрийдъм Чарити" се обадила жена, която заявила, че е държана затворена повече от 30 години.""Хайде стига глупости. Тази история звучи толкова тъпо. Видите ли жената се обадила в сдружението Фрийдъм Чарити да се оплаче а не в полицията!! И чак когато въпросното сдружение пуснало документалния филм месец по-късно, полицията се самосезирала и отишла и ги освободила!!! Това звучи невероятно тъпо.
12
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До колкото разбрах от една чуждестранна медия, британецът е с турски произход или май изобщо нямаше британско граждаство и си бе чист,100% анадолски комшия
11
5
 
27
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Бля,бля.....Английска "храна" за журналята.И как са държани?Сигурно зад бронирани врати или зазидани?Щом е могла да се обади сега така е могла и преди 30 години.Забележете,че британката/по възрастта/ сигурно е "родена"в къщата.Смях......
10
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Там си спазват вековната британска традиция просто кво се толко тва робството при тях си е фолклор
9
4
 
29
 
! Отговори
ганчо преди 10 години
очаквам Фарандж да каже,че мъжът и жената които са ги държали са българин и румънка.....хак им е на тъпите англичани
8
5
 
43
 
! Отговори
дедо Йов преди 10 години
Г-н Вълчев най вероятно сте били на екскурзия до Лондон, изключително гадно място или както се изрази един таксиметров шофьор в Норич : Лондон е "***"място, пълно с всякаква ***, събрало повечето *** на света. Живял съм в провинциална Англия, далеч от Лондон и мога да Ви уверя че това е една прекрасна, спокойна страна, хората в провинцията са изключително толерантни. Ако имате възможност посетете северна Англия, поживейте в градчета като Шрусбъри, навсякъде е зелено и чисто!
7
3
 
51
 
! Отговори
ledzepeelin преди 10 години
Това не е единствения случай и не се случва само на лицемерния остров.Има сериозни проблеми с българи и българки,които и в момента са роби в Италия.Да.Особено в южна Италия.Може би и другаде,но за там съм сигурен.Аз съм информирал институциите,ако изобщо има такива и там и тука в бг.Сигурен съм,че никой не си е мръднал пръста.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
4udno kak im pomogna 1 film, za da potarsqt pomo6t sled 30 godini!!! zna4i predi tova sa go priemali za normalno
5
16
 
16
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Да се спрат окончателно студентските заеми за българи и румънци и нещата веднага ще се оправят , жълтозъбите извратеняци , говорещи като пуяци веднага ще започнат да мислят трезво !
4
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В материала не е отразено мнението на българския посланик в Обединеното кралство.
3
8
 
49
 
! Отговори
dfg преди 10 години
айде вкарайте българска или румънска жилка в тази история, че е нещо доста сухичка
2
26
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Твоета е по кофти от където и да го погледнеш !
1
25
 
122
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
а аз пък цял живот живея в България