Френският президент Оланд има връзка с актриса?

Светско списание пусна статия на 7 страници и снимки
Обновена: 10 яну 2014 16:47 | 10 яну 2014 10:06, Елка Василева
20
Френският президент Оланд има връзка с актриса?
Снимка: БТА

Френският президент Франсоа Оланд и актрисата Жули Гайе имат връзка – това твърди светското списание "Клоузър", цитирано от АФП.

Франсоа Оланд разглежда възможностите за "съдебни последствия" след разкритието.

Статията от 7 страници със снимки е включена в днешния брой. Към 23 ч. вчера списанието обяви на сайта си специалното издание, "което ще разкрие в седем страници връзката между държавния глава и актрисата". Представена беше и затъмнената първа страница, на която се разпознава силуетът на президента и началото на заглавието "Любовта . . . "

"Около Нова година държавният глава, с каска на главата, отива със скутер при актрисата в апартамента й, където президентът често прекарва нощта - пише "Клоузър". - Изненадващи снимки, които поставят и въпроса за сигурността на президента. Държавният глава е придружен само от един бодигард, който пази тайната за срещите му с актрисата и им носи дори кроасани!"

Официално спътница в живота на Франсоа Оланд е журналистката Валери Трирвильор. Преди това той живя дълго с бившата кандидатка за президент Сеголен Роаял, от която има четири деца.

Жули Гайе е на 41 години. Сред филмите, в които е участвала, са "Хартиени души", "Моят най-добър приятел". В края на март 2013 г. тя подаде жалба в прокуратурата, за да бъдат идентифицирани авторите на слух, разпространен в интернет, според който има връзка с Франсоа Оланд. През 2012 г. актрисата участва в клип от кампанията на Франсоа Оланд, в който казва, че кандидат-президентът е "скромен", "страхотен", "вслушващ се в чуждите думи".
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
toa e tolkova socialist kolkoto sergei ot ukraina a viceto e takuv rasist kolkoto ceco iovchev namat golemi razliki
12
1
 
2
 
! Отговори
do 11 преди 10 години
Stoqne,a vie kakvi prezidenti si izbirate????,
11
1
 
4
 
! Отговори
МАРИЯ преди 10 години
АХ ТЕЗИ ГРОЗНИ,ГРОЗНИ ФРАНЦУЗОЙКИ...А И ТОЗИ ЧИЧКО С КАСКА И С ОЧИЛА,СЕКСАПИЛ...
10
5
 
4
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Не, той е модерен гей...
9
5
 
8
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Да бе да , хубаво чудесно, велико. Но да не забравяме все пак, че курварлъка разказа мамата на Европа. Франция няма да престане да си избира леки президенти. Явно французите са леки хора, затова и така се получава.
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еееее, грозноватите мъже явно са добри любовници..... И Балзак на нищо не е приличал, но жените са го обожавали.... Който може, го може.... Външния вид обикновено подвежда. Имам един познат - красавец, с пари, умен - жените припадат по него.....но в леглото е абсолютно нула, даже минус.... Повече от един път почти никоя не се излъгва, включително и аз.....
7
3
 
5
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
До Вин Като нашичкият, ли?
6
1
 
25
 
! Отговори
оф.. преди 10 години
То Роланд никакъв красавец не е, ама поста му... Властта е секси..Я вижте Доган... няма да го погледне човек, ама се жениха за него... власт, пари..Сега очаквам ритащите от ДПс да се обзаведат с любовници..( само при мисълта.. отврат!...)
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами актриса ще хване човека, вие да не би да искате камериерка или сервитьорка... Всичко си е точно - оставете човека на мира . . .
4
4
 
27
 
! Отговори
манго преди 10 години
Голяма работа е станало ,че касае цяла България,нащи управници пък си имат цели хареми,дори кмета на селото праска половината ***...
3
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едни французин ако няма поне една любовница, какъв французин е? А президента трябва да има поне 3!
2
15
 
17
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Никога не е късно да станеш за резил. И за президентите се отнася....
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, тоя не беше ли на СтаниШЕФ гордостта?