Найджъл Фарадж с изненада за европейските избори

Партията за независимост може да е трета на вота след Лейбъристите
1 мар 2014 11:52, Екип на Bulgaria On Air
9
Найджъл Фарадж с изненада за европейските  избори
Снимка: Bulgaria On Air

Лидерът на анти-европейската Партия за независимост на Великобритания Найджъл Фарадж предупреди, че може да поднесе сериозна изненада на предстоящите европейски избори и да обърка плановете на политическите си опоненти. Той се надява на силен резултат на вота, който да се повтори и на парламентарните избори през 2015 г.

Партията за независимост на Великобритания успя да отнеме част от обществото, която до скоро стоеше зад Консерваторите на Дейвид Камерън. Използвайки нарастващия евроскептицизъм и растящото недоверие към ЕС, партията на Фарадж набира скорост с лозунги против имиграцията и за напускане на рамките на Общността.

Някои социологически проучвания на Острова показват, че Партията за независимост на Великобритания има потенциал да се нареди на трето място по време на вота след Лейбъристите и консерваторите на Дейвид Камерън. Подкрепата за партията на Фарадж е нараснала от 3% през 2010 г. до 13% в последните седмици. Около 38 на сто от британците биха гласували за Лейбъристите на Ед Милибанд, 33% биха подкрепили управляващите консерватори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Рамбо 5 преди 10 години
И на Фарадж му е писнало от *** простотии.
5
0
 
3
 
! Отговори
Румбо преди 10 години
Традиционните партии отвратиха хората с недалновидната и корумпирана политика и се отвори място за такива.
4
0
 
1
 
! Отговори
K преди 10 години
A ti znae6 li kakvo e karaka4anin?
3
3
 
4
 
! Отговори
американецо преди 10 години
И тоя *** не е чист англичанин, точно както и Волен не е чист българин (Волен е плод на любовта между поманиня и каракачанин)...както и Хитлер не е бил чист германец (има еврейска, *** и австрийска кръв)...странна връзка...
2
2
 
2
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Този е половин индиец - половин англичанин. Ама въпреки това се мисли за супер мега европеец.
1
1
 
9
 
! Отговори
Dekadent преди 10 години
И сега чакаме Шотландия да им помаха за сбогом и много весело ще стане... Тоя популист измамник ако стане 3тата по големина партия в Англия явно не само в България нещата са тръгнали на много зле....