Арестуваха алжирец в Германия, знаел за атентатите

Бил заявил пред други бежанци, че ще избухнат бомби във френската столица
Обновена: 16 ное 2015 18:50 | 16 ное 2015 18:43,
16
Арестуваха алжирец в Германия, знаел за атентатите
Снимка: БТА

Алжирец бе задържан в събота в бежански център в Западна Германия, след като заявил в началото на миналата седмица пред други мигранти, че в Париж ще има атентати, съобщи днес местната прокуратура, цитирана от Франс прес.

"Смята се, че преди седмица, в неделя или понеделник, той е заявил пред други бежанци, че една или няколко бомби ще избухнат в Париж", заяви говорителят на прокуратурата на град Арнсберг Вернер Волф.

Прокуратурата проверява дали алжирецът е виновен за отказ да съобщи за готвено престъпление и дали е знаел за нападенията, които окървавиха Париж в петък вечерта, или просто се е опитвал "да се прави на интересен", добави говорителят.

Мъжът е задържан, след като двама сирийци се свързали с полицията и й съобщили, че алжирецът им казал, че Париж ще бъде потопен "в страх и терор", отбелязва Асошиейтед прес.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мюсюлманите в ЕС казват много по-малко,от това което знаят.Ако искат да бъдат европейски граждани,трябва да сътрудничат на полицията.
11
2
 
16
 
! Отговори
до всички преди 8 години
За всеки нормален човек отнемането на живот е най-лошото нещо. Варварството на терористите и неоспоримо, но.... Спомням си как до скоро, а може би и днес, във Франция превъзнасяха алжирци и други африканци. Нас, българите и източно европейците ни считаха за ***. Но... ние имаме европейска култура, вяра, мироглед, а сега...дали ще си признаят че фаворизирането на мюсюлманите, е нож с две остриета...
10
1
 
4
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 8 години
Недоносителството не е престъпление според нашият НК! Тов стана преди много години с мнозинството на нашите евродемократи. А както помним НК е добър препис на европейското законодателство. Конкретно как е в Германий и Франций не знам, но няма да е по различно. И тоя на какво основание ще го осъдят?
9
0
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 8 години
Бежаняци на рояци! Нека ни е зле! От Господари на Ефира най-официално заявиха, че подкрепят за човек на годината да бъде номиниран защитник на клаузата на "бежанците" в България! По-антибългарска позиция и да искате не може да намерите!
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поради часовата разлика Белия Дом предаде съболезнованията си час преди атенатите
7
0
 
20
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Това значи, че на 100% бежанците са главните заподозряни!!! Въпросът сега е... Веднага ли ще се депортират, или ще се чака Армагедонът!??!?
6
0
 
15
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
И кво ? Сега ще го пуснат разбира се ......и следващата бомба или стрелба нищо чудно да е негово дело !
5
1
 
21
 
! Отговори
Съвсем изперкахте преди 8 години
Арестувайте и сценаристите и авторите на компютърни игри. Bild пише, че играта Battlefield 3 предсказва терористичното нападение в Париж. В една от мисиите събитията се случват точно на 13.11. И ние трябва да внимаваме какво пишем, че утре и нас могат да причислят и да арестуват и върви доказвай, че нямаш сестра.
4
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Казвам го от първо лице. Мерке1 е решила да ги довлече тея араби, сега се чудя как да направи от Сирийците герой. Всеки знае, че са заплаха. Поради някаква причина германо-френската политическа класа отказва да чуе народа. Ако стане сблъсък между християни и мюсулмани където и да е в Европа това значи гражданска война.
3
1
 
52
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Че ние, тук във форума, половината сме за арестуване! От пролетта ви говорим, че дето ги домъкнахте тези инородци и друговерци, ще ви гръмнат!
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той и Оланд е знаел, тъй като от Ирак са ги предупредели в деня преди атентата. Нещо ще арестувте ли? Защото е знаел, защото не го е предотвратил и защото приема терористите с отворени обятия?
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Германия тепърва щи ги арестуват по много чакай да разпънат катуна да се развият хубаво като във Франция.