Убиецът на депутатката Кокс: Смърт на предателите!

Така 52-годишният Томас Меър отговори на въпроса как се казва
Обновена: 18 юни 2016 15:43 | 18 юни 2016 14:58,
57
Убиецът на депутатката Кокс: Смърт на предателите!
Снимка: архив, Reuters

"Моето име е "смърт за предателите, свобода за Британия" - така 52-годишният Томас Меър, обвинен за убийството на британската депутатка Джо Кокс, който днес се яви в Уестминстърския магистратски съд, отговори на въпроса как се казва, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

41-годишната Кокс от Лейбъристката партия бе застъпничка на оставането на Обединеното кралство в ЕС и за по-добро третиране на децата на сирийските бежанци. Тя бе убита преди два дни посред бял ден на улицата в избирателния си район в град Бърстол, в Северна Англия, от 52-годишният Томас Меър.

Още по темата

Обвиняемият отказа да посочи истинското си име и адреса си, когато бе попитан за адрес и рождена дата, допълва АП.

Той е обвинен в убийство, нанасяне на тежка телесна повреда, притежание на огнестрелно оръжие с намерение за извършване на престъпление и други обвинения, свързани с оръжие.

Заместник-главният съдия посочи в съда, че трябва да бъде изготвен психиатричен доклад на подсъдимия, като се има "предвид името, което току-що е посочил."

Меър ще остане в ареста до следващото си явяване пред съда, насрочено за понеделник. Той не бе длъжен да отговори на предявените обвинение по време на краткото заседание днес, на което бе закопчан с белезници за пазач.

Властите все още не са обявили мотив за убийството. Полицията за борба с тероризма участва в разследването, но повдигнатите обвинения не са свързани с тероризъм.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Мдаа преди 7 години
И за децата е ясно, че толерастите са спретнали това убийство, както и това на Кенеди навремето, както и сeкc постановката на Кан Строс, който щеше да отвее оная мишка цаисата и да стане президент на Франция! Спасение няма, Je Suis EU!!! Това е братя голата истина!
28
0
 
4
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
До До Тонидо 43 "...Колко удобно им дойде на глобалисткия лагер това убийство!"Ами то не е дошло от нищото и най-вероятно е организирано старателно от много месеци!Намират някакъв пиян шматарок,обработват го известно време, после му посочват световно неизвестната *** и работата е готова!После медиите си свършват работата-да убедят овцете,че тая е велик борец за благополучието им и са длъжни да следват "светлия и пример"!
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само за това, че в България нямаше референдум за НАТО трябва цялата политическа *** да бъде разстреляна. Начело с настоящия главен натовец от Банкя.
26
0
 
7
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Хм,новина за убийство на български депутат би прозвучала почти радостно!Като се има предвид в каква народна "любов" са облени.....Впрочем има само един такъв-А.Луканов.Напълно заслужено застрелян.
25
0
 
16
 
! Отговори
Тигрите на Родопа пл преди 7 години
Смърт за националните предатели и в България....да живеее свободна България....Смърт на третополовите национални предатели,убийците на собствения си народ....Смърт за крадците и *** на прехода в България
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименами,ако мюсолманските и приятели колко народ избиха досега,а ?
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ам хайде кажете, след като убива майка която има две деца, що за хора са крайно десните хитлеристи?
22
4
 
8
 
! Отговори
До Чърчил: преди 7 години
Ама нали знаеш: "ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА! Рано или късно ВСЕКИ СИ ПОЛУЧАВА ТОВА, КОЕТО Е ЗАСЛУЖИЛ!" Или както е казал Ботев: "Който сее вятър, ЩЕ ПОЖЪНЕ БУРЯ СТРАШНА!" Е, време е Англия, Франция, Русия и САЩ ДА СИ ПОЖЪНАТ ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ПОСЯХА НАВРЕМЕТО, С ПОДЛО СИ ДВУЛИЧИЕ И С БЕЗКРАЙНАТА СИ АЛЧНОСТ ДА ГРАБЯТ И ТЕРОРИЗИРАТ ДРУГИТЕ!
21
4
 
6
 
! Отговори
До Чърчил: преди 7 години
Мда! Той и Хитлер навремето ИСКАШЕ ГЕРМАНИЯ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ, но точно борците "за свобода и демокрация" - Британската, Френската и Съветската империи и САЩ СЕ ОПИТВАХА ВСЯЧЕСКИ ДА МУ ПРЕЧАТ! Обвиняваха го в какво ли не, нищо че самите те БЯХА ВИНОВНИ ЗА ПОГОЛОВНОТО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ХИЛЯДИ ИНДИАНСКИ, АФРИКАНСКИ И АЗИАТСКИ ПЛЕМЕНА И НАРОДИ И ЗА ЗАЛИЧАВАНЕТО ИМ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА, ЗА ТОТАЛНОТО УНИЩОЖЕНИЕ НА ХИЛЯДОЛЕТНИ КУЛТУРИ И ЦИВИЛИЗАЦИИ! Ама нали знаеш: "ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!"
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ме трий ами виж на пост 5 как ААТАКИСТ псува
19
12
 
24
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Долу толерастка и гейска Европа!
18
4
 
10
 
! Отговори
Тони преди 7 години
Този добре са го обработили. Прогнозирам сега ''изненадваща'' промяна в резултатите на референдума - 51% за оставане на Англия в ЕС, срещу 49% против.''The game is a lot bigger than you think you knowAnd if you think you know then I don't think you know'' DMX - More 2 A Song
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази е била от западните комунистки.
16
6
 
7
 
! Отговори
ъъъъъ преди 7 години
"Жалко за жената,била е нормална,хуманна личност" Идеалната жертва за една медийна манипулация, а оръжиерп е класика - психично болен радикализиран тип Осуалд. Перфектен медиен проект на "Звездни стажанти " прицелен към съвеста на самозабравилите се и егоистични "Гадни копилита " англичаните заприличали на на Хитлер и загърбващи фундаменталните еврофашистки етнофилетически ценности на Евросъюза
15
8
 
15
 
! Отговори
Чърчил преди 7 години
Много добре си е човека! Иска Англия за английците! За малкото където останаха. На България и трябват такива и със сигурност ще се изправят, горди да умрат за родната страна и вяра. Които не се кланят на Мамон! Политиците в Европа са болни глави и национални предатели. Една война ще прочисти света- с огън и жупел и 23008желязо. За едно ново начало върху руините на гейска Европа. Нека божията правда възтържествува!
14
8
 
19
 
! Отговори
Родолюбец! преди 7 години
Само Атака! Долу гейска Европа. Гейовете за Скандинавия!
13
0
 
2
 
! Отговори
Радикален християнин преди 7 години
До ***"Терористичен акт"и че той е бил"Радикален християнин"--------ти правиш ли разлика между терористичен акт и умишлено убийсто?въпроса е риторичен, не очаквам отговор.
12
11
 
9
 
! Отговори
помак преди 7 години
Никой не казва,че е било"Терористичен акт"и че той е бил"Радикален християнин".В този свят всичко има двоен аршин!!!!
11
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
просто не е бил добре 4овека!
10
0
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Прав си, ама надали има общ критерий за "добро". За едни е това е да проявяват "хуманност" (който както я разбира), за други - да опазят света такъв, какъвто те и близките им познават и е единственият, в който могат да просъществуват. Разни хора, разни идеали.