Гей човечета грейнаха от светофарите в Лондон

Градът се подготвя с пълна сила за "Лондон прайд"
22 юни 2016 14:00,
99

Снимка: Булфото

В Лондон с пълна сила тече подготовката за събитието "Лондон прайд", което ще се състои на 25 юни.

Фирмата, обслужваща светофарните уредби в столицата на Великобритания, смени "малките зелени човечета" на 50 светофара, около площада Трафалгар, със символи на "Лондоското гей и лесбийко общество ".  В петък се очаква "Bank of England" да смени флага Union Jack със знамето на гей обществото.

Парадът ще се проведе независимо дали Великобритания ще остане или напусне Европейския съюз.

Припомняме ви, че в събота у нас се проведе "София прайд". В същото време имаше и антигей шествие под надслов: "Да запазим децата от разврата".

Деветият пореден прайд премина спокойно, а участници в парада споделиха, че отношението към гей общността у нас бавно се променя, главно сред младите, които търсят по-голяма степен на граждански свободи и свобода на изразяване.

Контрашествието също протече спокойно, като участниците в него казаха, че са против "демонстрацията на содомията, попълзновенията срещу децата, срещу българското семейство, срещу нашите ценности, срещу нашата култура, морал и религия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
15
 
8
 
! Отговори
Мариян Петков преди 7 години
Какъв морал по-точно защитават протестиращите срещу гей парада, при положение, че се плющят като невидели с кой/коя им падне!? Неморалният казва кой е бил неморален!? А бе що се не върнеш на село да копаш, та нещо смислено да свършиш в живота си? Иначе знаем, че всеки е професор по всичко, че всички са патриоти, набожни и най-големите съдници, когато се отнася за някой друг, но не и за тях самия. Отбор пропаднали ***, лицемери и нереализирани *** - това са от контрашествието.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пълен *** с краставички
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе западняците са напред с някои неща, обаче специално с пeдepacтИятa не са прави. Освен че дискриминира останалите хора, тази лицемерна и криворазбрана толерантност се опитва да вменява и вина у тях, което е най-голямото й престъпление. Щом трезвомислещи европейци ги заклеймяват, представям си какво лошо мнение ще имат арабите за тях. ПeдepacтИята освен вредна се оказва и ОПАСНА. Господ да ни пази от пeдepacтИятa!
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обратните сами се сегрегират с подобни паради на които афишират сбъркаността си. Все едно, хетеросексуалните да започнат да афишират нормалността си чрез паради, кому е нужно?!?!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам защо ще излизат от съюза, ми те са си чисти eвpогeйци.
9
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който върви срещу природата не е стигнал далеч.
8
4
 
12
 
! Отговори
НЕАМ ДУМИ преди 7 години
По-добре да са вън от ЕС
7
1
 
33
 
! Отговори
:) преди 7 години
Западняците са много, ама много кухи! Арабите затова ще ги завладеят и след 20 години Лондон ще е арабски град.
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и без това Лондон е пълен с екзотични форми на живот от гз, на географията, така че само ще доокрасят колониалния май'мунарник, известен като малкият Пакистан. Поне да отидат в зоопарка, може да има някоя клетка свободна за тях. Няма ли кой да из'бие тази гмеж, ами само ни занимават с глупости.
5
2
 
21
 
! Отговори
клингон преди 7 години
до кога ще ме дискриминирате и мен? Аз съм от Великата Клингонска Империя, но когато дойда на тази мизерна планетка, никъде няма указания на моя роден език. Искам веднага поне на светофарите да сложите икони на клингонски!Значи за гейове, лесбийки и мюсулмани може, а за клингони - не!
4
2
 
28
 
! Отговори
петров преди 7 години
То гей човечета са в правителството в Лондон та няма да са по светофарите.
3
4
 
27
 
! Отговори
EC преди 7 години
да излизат от ЕС веднага и да отлужат на смръдливия си гей остров.
2
8
 
11
 
! Отговори
човек преди 7 години
"демонстрацията на содомията, попълзновенията срещу децата, срещу българското семейство, срещу нашите ценности, срещу нашата култура, морал и религия" ... Значи сега изпозлват религията за оправдание? А къде отива тя когато лъжат, крадат, някои от тях убиват? Колко е удобно да говориш за религия през останалото време... Хах
1
4
 
39
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Повечето хора нямат проблеми с хомосексуалните и не разбирам защо сексуалната им ориентация трябва да се рекламира и демонстрира по този начин. Това натрапване ни кара да се дразним.