Мей и Лейдсъм в един глас: По-строги правила за европейци!

Конкурентките за "Даунинг Стрийт" са единни срещу чужденците
9 юли 2016 08:58,
93
Мей и Лейдсъм в един глас: По-строги правила за европейци!
Снимка: Reuters

И двете конкурентки за премиерския пост във Великобритания обявиха независимо една от друга, че предвиждат по-стриктни правила за европейските граждани, които пристигат в страната.

Това предаде Reuters, цитирана от "Фокус".

"Хората, които идват на почивка или по бизнес или за да съдействат в научни проекти ще имат възможност да го направят, но правото за живеене и работа тук ще става с разрешителни", заяви Анреа Лейдсъм пред The Times.

Тереза Мей, която получи преобладаващата подкрепа на депутатите на ”Консервативната партия“ по време на гласуването в четвъртък, също заяви, че ще промени правилата за свободно движение на европейски граждани.

"Ако аз съм министър-председател, ние ще излезем от ЕС и част от това ще включва контрол върху свободното движение", заяви Мей пред The Daily Telegraph.

Контролът върху новопристигащите във Великобритания бе основен мотив за това 52 % от британците да подкрепят напускане на Съюза, но Обединеното кралство може да се наложи да приеме европейските граждани, за да запази достъпа си до общия пазар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До юбералесНие не сме се интегрирали в Османската империя ,защото са ни присъединили насила. Но когато по свой избор отиваш в друга държава, си длъжен да се интегрираш. В къщи пак си яж мусаката, на никой не му пука за това, но в обществото, ако не се интегрираш, нямаш работа в тая държава.
55
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЛораАми за теб не знам, ама за себе си и много мои познати мога да кажа, че са в пъти по-качествени то кенийските имигранти. Ще ти обясня и защо : източноевропейците отиват и работят, единица са тези, дето са но социал /и те са предимно от нашите мургавелци/, научават езика възможно най-бързо и се интегрират, нещо което е непосилно за кенийците. Те не желаят нито да научат езика, нито да се интегрират. Те искат, както се изрази един в интервю пред някаква медия "да живеят там, не да работят"
54
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До борисАми той белия човек през деня работи,за да има социал за мотаещите се цветни. За това пък цветните са все от нещо недоволни, но незнайно защо, все се навират в белите държави, които плюят.
53
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИстинатаА дали не са се сетили късно, че се ислямизира острова? Само факта, че кмета на Лондон е мюсюлманин, при това пакистанец вече води до съответните изводи. Отделно че социалната система и там, както и тук, подкрепя именно такива, които нямат никакъв принос към обществото, но затова пък го заливат с некачественото си възпроизводство.
52
8
 
7
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Не забравяйте, че Брегзитът не е вот срещу легалната имиграция, а срещу ислямизацията на Острова! Който, каквото ще да ви казва, това е истината!
51
4
 
28
 
! Отговори
xx преди 7 години
Пътувам често по Европа и това което знам със сигурност е,че селското стопанство в Германия и Англия лежи на основно на плещите на поляците и известно количество източно европейци.Германците това си го знаят, уважават бачкаторите и не се правят на интересни.Англичаните се имат за много велики,нали са имали световна империя.Днес Великобритания здраво запада,англичаните ги мързи и просперитета им се дължи до голяма степен на емигрантите.И ако изгонят емигрантите ще си срутят икономиката.
50
2
 
18
 
! Отговори
борис преди 7 години
Брекзитът е реализация на комплексите на няколко британски политици начело с борис джонсън и мухльото фарадж.Те се заиграха с натрупаното от десетилетия недоволство на англичаните от всякакви емигранти.Парадоксът е,че британците са гневни най-вече на индийци, пакистанци,ямайци и всякакви и всякакви други *** субекти.Бях скоро в Бирмингам-през деня неможеш да видиш бял човек на улицата.Но всички тези мургавелковци са от бившите британски колонии и при всяко положение си остават в Англия
49
19
 
5
 
! Отговори
Лора преди 7 години
До ЕмигрантаКакъв е проблемът с това че на Хийтроу работят Индийци и Пакистанци. Те са част от Общността (The Commonwealth) и живеят в тази страна от векове. Англичаните за заселили индийци във всичките си Африкански колонии, защото индийците са им помагали да завладеят дивите африканци преди 100-200 години. Логично е индийците да станат а източноевропейските навлеци да си заминат. С нищо българите не сме по-добри емигарнти от кенийците например.
48
0
 
4
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
До когатоA трябва ли да се интегрират? Трябва ли Иван да стане Джон? И вместо таратор с мусака да яде фиш/чипс. Ако българите се бяхме интегрирали в Османската империя, дали щеше да е по-добре? Интеграцията е културен процес, като се налага по-добрата и по приложимата за обществото култура. Християнството е култура също дошла от изток, но днес ние я защитаваме ревностно.
47
4
 
8
 
! Отговори
Lora преди 7 години
До ИстинатаНяма много голям разлика между значителна част от българите преселили се на острова и мигрантите от Азия и Африка. Всички се целят в социалната система - ползват безплатните образование и здравеопазване, социални помощи и т.н., работят в сивата икономика. Нормално е правителството да търси начин да ги изгони сега.
46
9
 
5
 
! Отговори
зевзек преди 7 години
Ще запеят в един глас. След като не ЮК а ЕЗ тръгна надолу. Англичаните се изсулиха на време, въпреки че ги плашиха с какво ли не. Само 2 седмици по-късно Кристин Лагард твърди, че еврото е на път да се скапе, че има нужда от спешни реформи в ЕС (признание за правотата на брекзитерите) и т.н. В същия хор се включиха почти всички барабар с папата. А някой хора тук изписаха такива п.ростотии, че избиха рибата. Неграмотни спецЯлисти с титли от селски школа, турени на нечия хранилка.
45
3
 
10
 
! Отговори
Joko преди 7 години
Никакви емигранти и прочее са причината за Брекзит ! Проблемът на британските политици и олигархия е, че не са тези на които им се слуша сумата в ЕС. Зависта срещу Германия и Франция е огрмна ! Този факт те не могат да го преглътнат !
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сбогом на единния пазар тогава.
43
1
 
26
 
! Отговори
Истината преди 7 години
До юбералесБезспорно, имиграцията е авангарда на икономическия бум! Да се прави паралел обаче между имигранти, тръгнали с труда и уменията си да се реализират и осигурят по-висок стандарт на семейството си със позиращите за "бежанци" ислямски варвари-нашественици, дошли да точат социала, да изнасилват местните момичета и да налагат извратената си "вяра" и да пускат "фойерверки" е меко казано безумие!
42
2
 
13
 
! Отговори
Darth Plague преди 7 години
Обърнете внимание на ключовият момент - мерките са против европейците, не против останалите. Великобритания загуби Втората Световна война без дори да го е разбрала и вече е само Британия. Скоро това ще е само географско понятие - истински британци просто няма да има - така е като не послушаха чичкото с мустачките!
41
0
 
9
 
! Отговори
когато преди 7 години
До юбералесемигрантите НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ а искат да променят приемащата страна както те са свикнали тогава са нежелани !! дали ако в щатите бяха наложени арабските ценности биха били така мощни икономически ? ами то кувейт, са са богати но нямат икономика !!
40
0
 
10
 
! Отговори
а бе преди 7 години
До Telford, Shropshireанглия не ли част от....организация заедно с бившите си колонии ? нали англетата разрешават над 50 % от емиграцията им да идва от бившите колонии за което ес НЯМА вина ? пакистанец НЕ може да емигрира в ес НО англетат го приемат , че и къща и социал му дават
39
4
 
13
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
САЩ - най-силната икономика в света, беше изградена от емигранти. Азиатци, европейци, африканци, латиноси- хора от цял свят. Проблемът е, когато хората от света не искат да дойдат в твоята държава. Никой не бяга в Северна корея, в Куба, Венецуела или Мадагаскар. Така че емигрантите не са проблем за бизнеса в Британия - напротив, те го стимулират, те плащат данъци на хазната, потребявайки стоки и услуги на място. Емигрантите са плашилото с което политиците плашат електората и му събират гласовете
38
0
 
2
 
! Отговори
първо преди 7 години
До Анонимен 41не е проблем на бълсгарски пенсионери да си купят къща на острова...над 2 млн българи работят на запад и ще получат европейски пенсии . второ за пенсионери добра дестинация са испания,португалия ,италия . не смятам, че английският климат би привлякъл пенсионери..по-скоро ирландия ако трябва да избирам
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не злорадствайте, а погледнете собствената си къща. Когато български пенсионери започнат да купуват имоти в Англия и да се местят там да живеят, тогава можем да говорим. Англия си има проблеми, но ще си ги реши, защото Англия служи само на интересите си, а не на приятелствата си от Изток и Запад.