Лорд Кър: Трябват ни интелигентни имигранти, местните са глупави

Имиграцията движела в момента Великобритания напред
Обновена: 20 ное 2016 13:34 | 20 ное 2016 13:32, Елка Василева
55
Лорд Кър: Трябват ни интелигентни имигранти, местните са глупави
Снимка: архив, Reuters

Британски лорд предизвика скандал с изявлението си, че Великобритания има нужда от интелигенти имигранти, защото местното население е „изключително глупаво“.

Лорд Кър от Кинлохард заяви по време на конференция, организирана от правителството, че може и да се води голям дебат по въпроса дали имиграцията е добра или лоша за Великобритания, но според него тя е тази, която в момента движи страната напред, предаде БНР.

Ние, местните британци, сме толкова глупави, че имаме нужда от инжекция от интелигентни хора, млади хора от чужбина, които да идват и да ни пробуждат от време на време, заяви лордът.

Лорд Кър е един от авторите на прословутия член 50 от Лисабонския договор. Той е и бивш генерален секретар на Европейската конвенция.

Лорд Кър отбеляза, че кампанията за напускане на ЕС е спечелила само благодарение на хитрото използване на ксенофобията и расизма, насаждани от лидера на ЮКИП Найджъл Фарадж. Той обвини за Brexit и Дейвид Камерън за неадекватното му обещание да намали имиграцията под 100 000 годишно.

Думите на лорда предизвикаха вълна от недоволство сред евроскептиците. Депутатът Питър Лили, който напусна демонстративно конференцията, коментира по-късно, че това е расистка обида за самия британски народ. Смятам, че тези думи показват презрението към обикновените британци на някои еврократи като лорд Кър, допълни Питър Лили.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М-да, когато Рим е превзет от варварите местните велможи също са си мислили, че могат да контролират положението.Това, което е последвало е най- мрачният период на европейската цивилизация, засега.
26
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Великобритания нали напусна ЕС. Да си вземат всякакви неандерталци, нас какво ни пука? Дори сега по улиците на Лондон се чудиш дали си в столицата на европейска държава или в Калкута.
25
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля ако някой знае местоположението на varg да го сподели. Такива като него трябва също да бъдат депортирани.
24
2
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Лорда е критичен и показва че местната управа не е работила достатъчно за интелектуалното развитието на местните. Съответно ЕС скептиците трябва да наблегнат на това, а не да подскачат като ощипани.
23
3
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Няма интелигентни "бежанци"! Една трета са невежи, една трета са деца, а останалите - джихадисти! Така че лорде, вземайте си ги такива каквито са!
22
3
 
28
 
! Отговори
Лорда кърти преди 7 години
Е то е нужно човек малко да погледа филмчета в ютюб например "road rage in Britain"или "road rage in london" за да види местните араби,чернокожи като се натоварят в беемве-то на какво са способни .Българските диви селяни и руските им колеги с техните пътни изцепки изглеждат като червената шапчица и спящата красавица.И като погледа малко човек тези високо културни и силно интелигентни питекантропи знаейки,че на 20 години са с по 5 деца вече не се съмнява в бъдещето на добрата стара Англия.
21
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи, скоро дъртата кралица-майка ще я смени някоя 16 годишна пакистанка, която ще ражда престолонаследници, като пчела-майка.
20
0
 
19
 
! Отговори
Имигрант До 19 преди 7 години
Какво значи другарските и буржоазни отрочета, че пък и били избягали. Тук е пълно с нормални и обикновени български граждани тръгнали да си търсят щастието с по един сак ръчен багаж и стотина евро налични пари. И знаеш ли защо са тръгнали. Защото в България стана нетърпимо, понеже е препълнено с милЬОни "интелектуалци" като теб. Да го дуГаш простаГ нещастен
19
0
 
5
 
! Отговори
Циник до знайко преди 7 години
Ако ще да е на Марс....не цепя басма на ***!
18
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Германия:1.5млн "сирийци", разбирай сомалийци, афганистанци, пакистанци и др.от тях да работят са наети 125 души, от които 109 са в пощите, които са с мажоритарен държавен дял.Останалите 16 емигранти са поделени между 25 големи концерна. Дотук с учените, докторите, инженерите от Сирия.Останалите 1.5млн са на хранилката да смучкат и да се плодят. Защото им е обещано, като дойдат - лек живот и бяла робиня.А белите робини са така промити от чалга (поп), че не им пука с къв цвят си го слаг
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и ний тъй, лорде, другарските и буржоазни отрочета повечето избягаха при вас в гнилия империалистически запад, сега внасяме матрял няколко мильона за стабилизиране поне на селския разплод калабалък по избори 2050та
16
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо смятате, че вишистите мият чинии въвВеликобритаия? Чинии мият българите с основно образование. Аз съм със средно и получавам около 15 лири на час за лека и приятна работа. Повечето среднисти получават по 10-на на час, което също не е зле. Лекарите(българи) вземат по около 100 Хил лири годишно. Моля не си мислете, че българите в UK ядем доматите с коловете.
15
1
 
19
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Всичкото инженер на острова. Браво. Безплатна доставка заедно със табуретката и чаветата. Агент Щирлиц SS
14
0
 
3
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Пхахаха....***
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами,щом сте глупави и ви мързи да учите,поканете си микробиолозите,австрофизиците,лекарите и адвокатите - всичките тези ахмед,мехмед,хасан и осман...ама като видят,че в пустинята нефта свършва и им трябва вашата територия, ще ви резнат главите като стой та гледай. а кралицата ви вместо с шапчица с перце ще носи бурка ли беше,никаб ли беше...а сина ти,като се зажени,няма и да знае какво взема изпод фереджето.
12
5
 
41
 
! Отговори
Циник до varg преди 7 години
Ти сериозно ли ме питаш?!!! Либерастче дъгоцветно лоботомирано! Само в Германия САМО ЗА ТАЗИ ГОДИНА ОТИДОХА НАД 94 000 000 000? за любимите ти бежанци! Пари и ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ! Пари , които няма да отидат в социалните системи на европейците...няма да отидат за помощи на социално слаби...и още...и още! Хора ( европейци) работили цял живот - ровят в кофите и събират бутилки...*** НЕ! ЩЕ ХРАНТУТИМ *** ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ! Г*НУС МЕ Е, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ - СЕ НАРИЧАТ ЕВРОПЕЙЦИ! ОТВРАТ СИ!
11
3
 
16
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Това, на което сме свидетели в САЩ и Европа, е плачевният край на неолибералната, пазарнофундаментална, либертарианска революция на Рейгън и Тачър.
10
29
 
1
 
! Отговори
varg преди 7 години
не само в Германия са дошли, защото новите хора носят надежда навсакъде из европа. Успокойсе германия е само 1 страна нищо повече.Ти по скоро гледай да не станеш курбан ако не протегнеш ръка на своите братя и сестри когато имат най много нужда. Ние сме рейнбоу общество и ако ти не искаш да си част от прогреса, тогава прогреса ще запечата твоя род, децата ти нямат място в рейнбоу обществото ни, ще минем и без тях, новите хора носят плодовитост
9
3
 
13
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Необразованият, нискоинтелигентен, ***, малоброен електорат на Борисов от бедни, провинциални, български пролетарии не е паднал точно в казана с мъдростта.
8
29
 
4
 
! Отговори
varg преди 7 години
тея чужденци са много по стойностни хора от вас.Може да има някоя черна овца но поглеждали ли сте нашите новини що за стока са населяващите балканите?Те ви водят здрави прави работоспособни хора на крака ви идват и вие се мръщите?Защо бе ***?Нещо лошо направили ли са ти? На теб точно конкретно нещо направили ли са ти че мразих хора които никога не си виждал?Само ни излагате пред чужденците който искат да дойдат тук, срам ме е от такива "патриоти" първични първосигнални клошове